tiistai 18. lokakuuta 2011

Lokakuun herkut

 Syksyllä on ollut taas vauhtia, kuten aina. Kaikenlaisia kutsuja, koulutuksia ja kokouksia riittää. Tämä syksy on ollut kotimyyntikutsujen sesonkia. On alusvaatekutsuja, muovikippokutsuja ja kynttiläkutsuja. Pidän Partyliten tuoksuvista kynttilöistä.Yläkuvan Pentikin kynttiläastia on herkullinen  pari alakuvan Kartellin valaisimelle.


Kynttilät palavat meillä joka ilta.Suosikkikutsuni ovat ehdottomasti Me&I vaatekutsut.Syksyn paitakuoseissa seikkailevat mm. metsän eläimet. Meillä lapsi (josta on tullut ujo kuvattava) pitää miltei kaikista kuoseista. Laatu on aivan huippua. Me&I:lla on myös ihania vaatteita äideille. Oikeita herkkuja kaikki, etenkin pikkutyttöjen tunikat ja mekot.Olen aloittanut jouluvarustautumisen ajoissa. Minulla on lauma kummityttöjä. Mitä luulette, voisiko pukinkontista paljastua oikea koru?


Vai kehtaisiko hankkia Hello Kitty-palan omaan Nominationiin?Olen selaillut keittokirjoja pitkästä aikaa. Josko sitä panostaisi ateriakokonaisuuksiin. Nostin nämä herkut oikein esiin keittiön tasolle, että tulisi luettua. Voihan sitten ainakin katsella Gordonia, jos ei muita herkkuja keittiöön ilmaannu.


Muistin, että tein Ramsayn reseptilla Paimenen piirasta kauan aikaa sitten. Surffaamalla resepti löytyi ja ruoka on totisesti herkkua vaikkakin tein sen naudanlihasta.


Voit myös nähdä miten Chef itse ruuan valmistaa:


Klikkaa tästä


Suosittelen lämpimästi kokeilemaan!


 

Ei kommentteja: