maanantai 21. marraskuuta 2011

Harvinaista herkkua!

Leivon harvoin ja silloinkin mieluiten täytekakkuja tai cupcakeja. Lapsi anoi pullaa viikoloppuna. Minua ärsyttää, kun en osaa tehdä yhtä hyvää pullaa kuin äiti. Kukaan ei osaa. Mutta nyt pääsinkin aika lähelle.Pakko oli myös olla kokeellinen. Esikuvanani Dallaspulla laitoin pehmoisesta pullataikinasta kaulitun levyn päälle ensin voita ja sitten vaniljasokeria. Sekoitin puoli purkkia rahkaa ja kananmunan ja levitin senkin pullalevylle. Löysästi rullattun pötkön leikkaaminen on sotkuista ja löllö meinaa valua pois pullista, mutta tulos oli kyllä oikein hyvä. Suosittelen.Vielä harvinasempaa herkkua on tarjolla tänään. Työpöytäni on puhdas. Ei arkistoimattomia papereita, ei maksamattomien pinoa, ei avaamatonta postia, ei täyttämätöntä kaavaketta tai postittamatonta lomaketta!! Pakko ottaa kuva moisesta harvinaisuudesta. Ihanaa! Mutta niin kovin väliaikaista.Mitä te muuten haluaisitte nähdä Villistä pihasta nyt? Miltä kuulostaisi postausjoulukalenteri? Vuonna 2007 tein jotakin sen tapaista. tai ainakin uuden postauksen jokaisena joulukuun päivänä jouluun asti. Se voisi olla kivaa.

3 kommenttia:

Cheri kirjoitti...

Täällä herahti vesi kielelle pullan kuvastakin. Kaikenlaista tulee leivottua, mutta todella harvoin pullaa. Vaikka se kyllä maistuisi nytkin tämän kaakaon kanssa. Ihanan siisti työpöytä, ymmärrän nautintosi.

elämäni matkat... kirjoitti...

Kaikenmoinen jatkuvuus, kuten joulukalenteripostaus piristää tähän pimeään aikaan joten sitähän minä toivon! Slurpsis noille pullille.

pioni kirjoitti...

Joulukalenteri kuulostaa oikein ihanalta!