lauantai 17. joulukuuta 2011

Reipäisyjä

Joskus tulee hankittua jotain, mikä ei käy mihinkään. Tänään olin oikein repäisevällä tuulella ja laitoin keittiöön puuvilla-pellavaiset verhot pitkän verhottoman kauden jälkeen.(Kokeilin myös tummanpunaisia samettiverhoja!!) Nostin samalla ikkunalaudalle Ikean valaisimen, joka on ollut melkoinen harhaostos. Ehkä se joululamppuna menisi. Olen siirrellyt sitä sinne tänne ja missään se ei ole kotonaan.Toinen ongelmasisustuskappale ovat Marimekon kuosit. Ne eivät asetu maalaisromantahtavaan (johan tuli sana) sisustustyyliin kovin hyvin, vaan vaatisivat mielestäni modernimman tai hiukkasen retromman ympäristön. Pidän monista Marimekko-kuoseista älyttömästi. Mallailin taas tätä yhtä ihanimmista keitiön pöydälle. Siltystä se ainakin kaipaisi ja riitelee somasti kynttilänjalkojen tyylin kanssa.


 


Mutta olkoon nyt hetken, kun se on niin ihana!


Suloista viikonloppua! Antakaa pöytäliinan olla kurtussa, jos se haluaa olla ja nauttikaa tunnelmasta vaikka sisustus riitelisi viereisessä huoneessa keskenään.

1 kommentti:

Irene kirjoitti...

Ikean lamppu on oiva joululamppu. Sopii lämmittämään tätä kylmintä vuodenaikaa.
Sitäpaitsi tuo pöytäliina on oikea piristysruiske maalaisromanttiseen ympäristöön. Se antaa särmää ja ehkä sopivaa struktuuria romantiikalle.
Luota vaan intuitioosi ja nauti kodistasi!