lauantai 24. joulukuuta 2011

Valmista

Ruokia lukuunottamatta kotimme on valmis jouluun. Olen uurastanut koko päivän. Nyt voin nauttia työn tuloksista ja huoahtaa. Aamulla odottaa vielä moni herkku tekijäänsä.


Listalla on siikatartaria saaristolaisleivällä, hirvipataa, "rapusörsöä", sienisalaattia, kylmiä kaloja, laatikoita ja jälkiruokayllätyksiä.Olohuoneen kuusi kantaa kaikki koristeaarteeni. Ja nuo ihanat pionitkin ovat melkein kuusessa. Kerran ystäväni koristeli kuusen ruusuin. Se oli ihana. "Lasikoeputkiin" sidottiin kukkarautalankaa ripustuslenkiksi ja putki toimi pienenä maljakkona lyhyeksi leikatuille ruusuille. Ajatelkaa, kun kuusi olisi oikeasti täynnä pioneita!Päiväni on ollut erityisen pitkä osittain siksi, että keksin kaikenlaista ylimääräistä, ennalta suunnittelematonta lisäpuuhaa. Kuten Rocky Roadin valmistus. Jääkaapissa on keko mahtavia kuutioita. Ohjeen voi ottaa vaikka TÄÄLTÄ. Joissain ohjeissa on rusinoitakin tai mitä nyt mieleen juolahtaa. Meillä on vain manteleita, suolapähkinöitä ja vaahtokarkkeja. Lisäksi lurutin päälle vielä valkosuklaata ja ripotin lisää minivaahtiksia sekä nomparelleja.  Olipa jossain joku pilkkonut sekaan myös Mars ja Twix-patukoita! Nam!Teimme jääsuklaatakin ja tummasta suklaasta joulupukkitikkareita.Menen nyt sohvalle fiilistelemään. 


Suloista ja lämmintä aaton aatto-iltaa!

2 kommenttia:

Johanna kirjoitti...

Pioneilla koristeltu joulukuusi kuulostaa ihanalta ja ne ruusut myös! Tuo pitää pistää korvan taakse. Suloista joulua myös sinne :)

Cosmos kirjoitti...

Hyvää Joulua Sinulle!