sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Hyvää uutta vuotta!

Villin pihan vuosi on vaihtunut suloisessa pakkassäässä, rennosti ja herkullisesti.Nautin vielä täysillä joulun kimalluksesta. Rentoon oleiluun voi ottaa mallia koirilta.
 


Popo makaa nojatuolissa kuin "Ellun kana"! (Urbaani sanakirja: Ellun kana on Suomen kansan laajalti tuntema huoleton eläin, joka on yleensä humalassa tai muuten vaan viettää vetelää, toimetonta elämää. Sanontaa ovat käyttäneet muun muassa Mika Waltari, Lauri Viita ja Väinö Linna.)Patteri tuolin takana lämmittää makuupaikan ja ikkunasta näkee seurata ulkomaailman tapahtumia...jos viitsii.


Meillä ei tehdä uuden vuoden lupauksia.  Itselleni lupasin kuitenkin lukea iltaisin enemmän jonninjoutavan tv:n tuijottamisen tai netissä roikkumisen sijaan. Olen lukenut aina paljon ja nyt joulun aikanakin jo monta kirjaa.


 


 

9 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Voi heitä! Ihania olentoja, jotka ovat oivaltaneet kaikkein oleellisimman. Tuohon patterin päälle tekis itsekin mieli köllähtää, mutta luulenpa, että patteri tulis kolisten alas...

Toivotan sulle valtavaa kukkaloistoa ja vehreyttä alkaneeseen puutarhavuoteen!

Saila kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta!

Metsätonttu kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta sinnekin! Voi ihme tuota koiraa, melkein teki nenäsuudelmaa antaa!! Minkä rotuinen tuo oikein on. Minulla on kaksi gorki-ystävää.

Sanni kirjoitti...

Molemmat koirat ovat Tanskalais-ruotsalaisia pihakoiria. Oikein hauska pohjoismainen alkuperäisrotu. Gorkit ovat myös kivoja.

Cheri kirjoitti...

Hyvää uutta vuotta Villipihaan! Ellun kanoja on täälläkin näkynyt pyhien aikaan. Miten koira osaakin olla yhtä aikaa rento ja valpas.

Riina kirjoitti...

Antoisaa vuotta 2012! Koirulit on kyllä hauskoja. Osaisipa ottaa yhtä rennosti kuin ne ja olla välittämättä turhista.

Kuten se yksi kuuluisa sanoo, lukeminen kannattaa aina!!

laura kirjoitti...

Ihanaa uutta vuotta ja mainioita puutarhasteluilmoja sinulle ja perheellesi ja suloisille koiruuksille! Joulun loppuminen teki mieleen puutarhapörriäisen mentävän aukon, olen jo käynyt varmuuden vuoksi tarkastamassa millaisia siemeniä esimerkiksi mustilassa myydään... :)

Maikki kirjoitti...

Heippa, saanko napata tuon Nassukaisen kuvan omaan käyttöön, on niin loisto otos =)

Sanni kirjoitti...

Saat toki :) Olehyvä!