torstai 15. maaliskuuta 2012

Pioneita!

Vaikka valoa on riittänyt, minä poltan silti kynttilöitä.  Suhtautumiseni Kivi-tuikkuihin on ollut ristiriitaista. Miten ja missä niitä oikein pitäisi? Nyt ne ovat muodostuneet ympyräksi olohuoneen tasolle.


Päivän kohokohta oli Pionitilauksen lukkoon lyöminen Pionien kodissa.
Tulossa ovat mm. seuraavat ihanat! Valikoima on kasvanut aivan huikeaksi, eikä rahan menolta totisesti voi välttyä.Kevät saa muutenkin ajattelemaan villejä ajatuksia. Haluaisin pionitatuoinnin. En missään nimessä oranssia, kuten jostakin löytämässäni kuvassa. Yksi tuollainen ihan suuri pioninkukka lehtineen vaikkapa Amabiliksen värisenä olisi aivan huikea.
Huhheijaa, lisää valoa vaan ja  maata näkyviin!


Sitäpaitsi Apulannan uusi levy on aivan mahtava!

5 kommenttia:

Tiina kirjoitti...

Pionitatska ois varmaan aika huikea! Jos ottaisin kuvan, se ois taatusti jokin puutarha-aiheinen. Iloa ja valoa loppuviikkosi!

AnnaS kirjoitti...

Tein kanssa tilauksen Pionien kotiin, tilasin mm. "hot chocolate"-lajikkeen, jonka kuva taisi olla postauksessasi. Pionit ♥.

Anonyymi kirjoitti...

Muakin on alkannu noi pionit kiinnostaa, täytyisi vaan tehdä lisää penkkiä. Kun tilaa tuolta pionien kodista, niin minkä kokoisia alut on, siis että kukkiiko ne heti vai monen vuoden päästä?
Kävin eilen Prismasta ettimässä jotain siemeniä kun olisin halunnut jo kylvöjä tehdä, mutta ei löytynyt mitään kiinnostavia kesäkukkia. Pakko kai vaan ottaa vielä kuukausi että voi kylvää siemeniä mitä mulla jo on.

Irene kirjoitti...

Pioneita ei ole koskaan liikaa. Luulen, että niitä vielä mahtuu puutarhaasi, vaikka niitä siellä jo onkin paljon ennestään.
Tuikkuympyrä on sympaattinen!

Anonyymi kirjoitti...

Kotivinkin kolumnisti/bloggaaja Olga kertoo yhdessä blogikirjoituksessaan Apulannan videon kuvaamisesta heillä kotonaan.. Suosittelen eksymään..