perjantai 20. huhtikuuta 2012

Uusia lempijuttuja

 Pahoittelen kovasti postausten puutetta! Olen varsin turhautunut kevään hitaaseen edistymiseen. Niinpä ihan muita juttuja. Kivoja, positiivisia, suosikkijuttuja!

Hankin uuden kivituikun, vedenvihreän! Suureksi yllätyksekseni se tuntuu kaikista kauneimmalta juuri nyt.


Tarvitsisin jotkut juhlat. Rakastan kenkiä. Se on tainnut olla aiemminkin puheena täällä. Meidän pihan kurassa on melko hupsua mennä kävelemään näillä Nomen italialaisilla korkkareilla. IHANAT!


 Löysin kukkakaupasta leikkopioneita. Eivät tunnu aukeavan kunnolla, mutta talviloman kunniaksi niitä oli pakko ostaa kolme!

Pionien kanssa on lähtenyt vähän mopo käsistä.  Tilasin myös yhtä ihanaa tapettia, siinäkin on pioneita!

En yleensä pidä koskaan kuvallisia t-paitoja, mutta tämä on kyllä uusi suosikkini. Marilyn on kaikesta traagisuudestaan huolimatta suosikkini vanhan ajan filmitähdistä ja tämä kuva tietysti aivan klassikko.


Ja sitten. VOIH! Minulla on silitysrautojen Ferrari! Siinä on punainen johtokin! Vanha rauta oli varmasti pari vuotta vanha, mutta koska silitän kaiken, siitä oli varmasti käytössä vain puhti hävinnyt. Onneksi minulla on suuri kasa silittämätöntä pyykkiä odottamassa!


 Lopuksi, jotain mistä varmasti tulee suosikkini, kunhan saan sen. Uusi Muumimuki Primadonnan hevonen. Aivan mahtava! Primadonna hevosineen on suosikkihahmojani muumeissa ja tämän kesän sesonkimuki näyttää aivan karamellilta.
Mukavaa viikonloppua!

7 kommenttia:

Cheri kirjoitti...

Nyt sinulla on aina tuore pioni mukana! Mukavaa viikonloppua!

Hannele kirjoitti...

Samainen keväänkaipuu vaivaa täälläkin! Kiitos ilostuttavien asioiden jakamisesta. Taas jaksaa!

Tiina kirjoitti...

pionihulluus vie mukanaan - tavalla tai toisella<3 hieno tatska!

Minna kirjoitti...

Kevään hitaus on kyllä rasittanut myös täällä! Ikkunalaudat pursuaa taimia ja osittain lumen peitteistä puutarhaa on vähän haravoitu. Mutta sais nyt vähän jo tapahtua!
Ihana tatuointi, onnea!

Susanna kirjoitti...

Voi mitkä korkkarit!

Anonyymi kirjoitti...

Uusi muumimuki on ihana, mun pitää myös heti hankkia se! Oiskohan sulla sitten viikon päästä jo tulppaanit kukassa? Meillä on vieläkin lunta osassa pihaa paljonkin, mutta pionin alut näkyy jo ja tulppaanitkin on tullut pintaan. Nyt lämmintä ja äkkiä, en malta odottaa että tulppaanit kukkii ja saisi laitettua kesäkukkia.

Ansku

GardenianKati kirjoitti...

Moi, sulle on tunnustus mun blogissa =)