keskiviikko 30. toukokuuta 2012

Keittiötön olotila


Keittiö on purettu, seinä on purettu...pöly ja pauke on mahdoton.

Keittiötöntä olotilaa voi sietää, kun miettii , mitä on tulossa.


Seiniin tulee toki suurimmaksi osaksi valkoista maalia, mutta myös tapettia ja hirttä.


Ovimallin ja tason materiaalin näette tässä. Laatta on vahvin ehdokas välitilaan tällä hetkellä. Että voi olla hankalaa!

Olen kovin innossaini tulevista koneista. Unelmieni jääkaapista ja viinikaapista!Valaisimet ovat mietinnässä. Kattoon taidan laittaa kolme mustaa valaisinta jonoon. Mutta millaisia?Ylimmäiset johtavat vertailua tällä hetkellä. Etenkin oikeanpuoleinen on jotenkin kiva.
Mielipiteitä?

5 kommenttia:

Helmisusi kirjoitti...

Valaisimista tykkään myös eniten siitä yläoikealla olevasta. Vasemmanpuoleinen on ehkä hiukan liian tyylitelty.

Mutta tuo mustapohjainen kukkatapetti! Aiiiivan ihana!

Irene kirjoitti...

Upeaa on suunnitteilla!
Mistä ihmeestä löysit tuon huikean tapetin?
Smeg on aina Smeg. Viinikaappi on aikas mukava.
Minunkin silmiini tuo oikea yläkulmassa oleva valaisin on mieluisin.

Sanna kirjoitti...

Taidan kallistua juuri siihen valaisimeen... Irene, tapetti on Nina Campbellin mallistosta Peony place. Sitä myi ainakin Seinäruusu tapettikauppa netissä. Himoitsin sitä jo kirjastoluokkaan, mutta menekkiä oli niin valtavasti, etten pystynyt kallista tapettia niin paljon hankkimaan. Nyt sitä tulee keittiöön efektiseinäksi.

Siirtolapuutarhuri kirjoitti...

Näin vastikään keittiön, jossa välitilassa oli valokuva lasin alla. Huikean näköinen ja lasi tietysti on paljon helpommin puhdistettava kuin kaakeli/laatta välisaumoineen. Nyt siis itse kuvaan esim. omenankukkia sitä silmällä pitäen, että ne kerran voisivat päätyä tiskipöydän päälle ilahduttamaan talvi-iltojen tiskauksia.

Sanna kirjoitti...

Haaveilin maitolasista välitilan materiaalina, mutta kun tämä meidän hirsirunkoinen talomme on niin eläväinen, niin on suuri vaara, että se lasi murtuu jotain kohtaa talon "liikkuessa".