sunnuntai 10. kesäkuuta 2012

Olemme puutarhassa, jos joku kyselee!Olin ulkona 10 tuntia. Eilisestä asti olemme Täti Vihreän kanssa laittaneet paikkoja kuntoon, "hakeneet oikeaa vaikutelmaa", istutelleet kesäkukkia ja perennoita ja KITKENEET!

   

Keittiöpuutarhan lavoihin vaihdettiin uuttaa multaa ja siellä kasvavat tänä vuonna kurkut ja kurpitsat. Muut vihannekset kasvavat muualla. (Siitä lisää myöhemmin)


Kaarireunukset ovat kauniita ja sopeutuvat hienosti ymäpäristöön. Huomasimme, että kylätien muodot puiden takana ovat samanlaisia kuin puutarhan reunusten
Uudistettu vanha kukkapenkki näyttää hienolta. Pionien nuppuja on varmasti yli 200. Ne pullistuvat pikkuhiljaa...


Huikeaa!

5 kommenttia:

Mäntylän mummi kirjoitti...

Voi tuota kauneuden määrää ! Millä nuo pionit saadaan leviämään ? Kun aina vain jököttävät samoilla varsilla, eikä todellakaan ole luvassa kahtasataa nuppua ...

Sanna kirjoitti...

En minä oikein tiedä! Ne vaan pöyhistyvät vuosi vuodelta. Pioni ei saa olla istutettu kovin syvään, muutoin ne eivät ole kovin ronkeleita.

Marietta kirjoitti...

Hienosti olette englantilaisittain 'lainanneet maisemaa' osaksi puutarhaa. Ehkä sattumalta noiden teiden suhteen, mutta onnistuneesti. Kaunista!

Minna kirjoitti...

Mahtavan näköistä! Oma pieni plänttinikin kaipaa huoltasmista koko ajan. Yritän kunnostaa mahdollisimman vähällä rahalla, joten kasvatan perennatkin siemenistä. Kitkeminen on minun mielestä tosi terapeuttista ja mukavaa!

santra kirjoitti...

Voih. Aivan upealta näyttää ja kun pionit alkaa kukkimaan niin..... uuh! :)