perjantai 4. tammikuuta 2013

Aloitetaanpa uudestaan

Tällaista blogiromahdusta ei ole käynyt koko Villin pihan historiassa.
Monet asiat ovat menneet bloggaamisen edelle. Silti en ole koskaan ajatellut, että blogi pitäisi lopettaa kokonaan. Toivottavasti ei kukaan muukaan.

Vuosi 2012 on ollut opettavainen ja tärkeä.
Olen ollut rohkea.
En yleensä lupaile mitään vuoden alussa, mutta Villistä pihasta lupaan pitää parempaa huolta.
Tässä muutamia joulukuvia.
Joulu pitäisi purkaa pois, mutten tohtisi millään.Joinain päivinä, aika useinkin, on paistanut aurinko.
Ajatelkaa!
Villin pihan ensimmäinen postaus on päivätty 9.2.2005!
Miten haluaisitte 8-vuotissyntymäpäivää juhlittavan?
Otan miellläni vastaan toiveita ja kymyksiä. Lupaan huomioida myös haasteet ja tunnustukset. Olen saanut niitä viime vuonnakin useita ja ne ovat kaikki olleet mieltä lämmittäviä ja ihania! 9 kommenttia:

Helmisusi kirjoitti...

Ehtikin jo tulla ikävä kauniita kuvapostauksiasi, mutta joulutunnelmaa hehkuvat kuvat pelastivat paljon. Mitä vielä toivoisin, olisi koiruleiden kuulumisia ja kuvia silloin tällöin.

Pömpeli kirjoitti...

Hei,

Olen aika uusi lukija. Kaunis Joulu teillä on ollut ja muutenkin ihanan tunnelmallinen koti.

Suunnittelen meille perinteistä hirsitaloa ja siksipä toivon etenkin paljon kotikuvia, joita voin sitten katsoa mallia :)

oma blogini on www.pompeli.blogspot.com

My life kirjoitti...

Hyvää alkanutta vuotta! Onnea pitkän blogiuran johdosta! Kauniita joulukuvia. Minä olen poistanut jo kaikki joulukoristeet. Yleensä väsyn niihin jo tapanina...

Krisse kirjoitti...

Kauniit kuvat, ei mitään räikeää vaan hillityt värit! Hyvää vuoden jatkoa ja onnea pitkäikäisen blogin johdosta! Minulla tulee vasta vuosi täyteen huhtikuussa :)

Tiina kirjoitti...

Ihanaa joulutunnelmaa <3 eikä sitä pidä vielä purkaa pois.en tajua mikä kiire ihmisillä on tänä vuonna hävittää kaikki joulun merkit ennen aikojaan.eikö loppiainen oo ennen ollut se joulun lopetuspäivä tai jopa niinkuin meillä se Nuutin päivä?Mä ainakin nautin ihan täysillä sinne tammikuun 13:een ja sitten saa joulu lähtä.Mukavaa alkanutta vuotta Villiin Pihaan <3

Maria kirjoitti...

Minä kaipaan Villin pihan ihanaa puutarhaa sekä juttuja kanalasta :)

paavali kirjoitti...

Olen ollut lukijana toukokuusta 2009 asti, ja kaikki sitä vanhemmatkin postaukset on tullut luettua, osa useampaan kertaankin. Oikeastaan kaikki kotiin, puutarhaan tai eläimiin liittyvät jutut on kivoja, niitä kuulumisia edelleen mieluusti näen ja luen.

Meillä joulu saa olla nuuttiin asti kun kerran on laitettu. Osin siksi kun en raaski korjata pois, osin koska en viitsi :)

Susanna kirjoitti...

Ah mikä asento kissalla! Meidänkin kolli osaa nukkua mitä ihmeellisimmissä asennoissa :)

Irene kirjoitti...

Konkariblogistille kiitos pitkäaikaisesta harrastuksesta. Ja toivon, että ehdit edeleen jatkaa bloggaamista, vaikka sinulla tuntuu olevan monta rautaa tulessa samaan aikaan.
Noita eläimiä voisit varmaan esitellä!