torstai 9. toukokuuta 2013

Hienot sovellukset

Lapsen mielestä oli pöyristyttävää, että kännykällä on joskus voinut vain soittaa ja tekstata. Eikö edes musiikkia voinut kuunnella? No ei!

Itse olen viime päivinä käyttänyt innolla Instagramia. Voi lennossa kuvata ja muokata kuvia hauskasti, sekä jakaa ne Instagramissa. Instagramilla on myös hieno BLOGI.
Muita loistavia ovat mm. GEOCACHING, jonka avulla tiemme on muutamassa päivässä vienyt ihmeellisin paikkoihin aivan lähimaastossa.


Muitakin kuvasovelluksia käytän. PIC COLLAGEa ehkä eniten


Tutkinnan asteella ovat VINE (videoiden jakamista varten)ja MYFACEWHEN, joka on tekstiviestien animointikuvasovellus.


Jatkusvassa käytössä on NETFLIKS JA HBO. Myös RUNTASTIC toimii loistavasti, vaikkei saakaan minua pelkällä olemassaolollaan lenkille.


Mutta ihan ilman sovelluksia, päivän huippuhetki oli pihasaunan siivous ja kevään ensimmäinen saunan lämmitys.

Linnut lauloivat ja maisema vihertyy silmissä. 
Täydellistä!

4 kommenttia:

Terhi kirjoitti...

Hauska sattuma että koitin juuri itsekin keskittyä erilaisiin mainitsemiisi sovelluksiin kun luin postauksesi :) Koneella testasin kollaasien laatimista näppärän oloisella Pixlr -ohjelmalla.

Pelaguu kirjoitti...

Käytän myös Instragramia, Geocaching.com ;) sekä siiheen liittyvä älypuhelin sovellusta C:geo ja Picasaa.. Nämä tuli äkkiseltään mieleen. Tietokoneiden ja älylaitteiden ihmeellinen maailma. Muistan kun joskus silloin aikoinaan, kun känny oli vielä aika uus juttu, että kun nuoret ovat lähteneet kotoaan maailmalle opiskelemaan, millä ne ovat soittaneet kotiin? Sellaisilla pyöritettävillä lankapuhelimilla tai kirjeitä ne ovat kai kirjoittaneet. Näitä nykynuoriso eikai tiedäkään, kuten ei varmasti kaikki C-kasettiakaan, ole ikuna nähnytkään, kuten veljentyttöni 3v, kerroin hänelle että minulla on lapsena ollut Muumit-C-kasetti ja hän voisi sitä nyt kuunnella: "Joo, mennään vain katsomaan sitä." Ajatteli varmasti että se on kuten DVD tai CD -levy jonka hän on nähnyt. :) Ihana blogi muuten tämä! Erottuu edukseen joukosta.

Tuuli kirjoitti...

Hei. Annoin blogillesi New Blog Love tunnustuksen.
Näet sen täältä: http://tomtbacka.blogspot.fi/2013/05/new-blog-love-tunnustus.html

Seija kirjoitti...

Lapsenlapseni (vajaa 2 v) uusin sana on iPad. Juttelemme usein skypessä Melbournen ja Suomen välillä ja pikkuneiti osaa leikisti syöttää mummia skypessä ja laittaa melkoisia lentopusuja. Itse aikoinaan 71 ulkomaille lähdettyäni ..puhelut olivat liian kalliita, eikä vanhemmillani ollut edes puhelinta. Äiti saattoi tilata puhelun työpaikallaan jonkun englannintaitoisen auttamana. kertoo tässä mummo 68v.