sunnuntai 4. elokuuta 2013

KIITOS!Minulla ei ole tästä päivästä yhtään kuvaa.
 Vaikka Villi piha oli pääosassa vierailijoille, minulle pääosassa olivat ihmiset!
 Kaikki 107 ihanaa puutarhavierasta!


Olen yllättynyt ja hämmentynyt ihmisten määrästä, ihanasta palautteesta ja hyvästä fiiliksestä, mikä päivään liittyi!
Bloggaajia oli paikalla myös. Kiitos Jaana ja koirat, Leena K ja Jori! Vaalean vihreää taisi olla paikalla myös, mutten onnistu yhdistämään kasvoja blogiin.
Hernepensaskujanteen ❤ väki onnistui yllättämään minut täysin. Melkein liikutuin ja pomppasin innostuksesta ilmaan yhtaikaa, kun  pitkäaikaisin ja hengenheimolaisin blogiystäväni ja kansakoulunjohtajatarkollegani tuli minua vastaan omalla pihallani yks kaks! Olen vieläkin ihan fiiliksissä.
Hirveästi mukavia ihmisiä. Vieraskirja ei ole enää tyhjä!


6 kommenttia:

vaalean vihreää kirjoitti...

Ihana teidän pihanne!! Ei voi muuta sanoa. Ympärilläsi oli koko ajan sen verran porukkaa, että en bloginimellä esitellyt itseäni. Kiitos, kun avasit pihanne!

Karolina kirjoitti...

Kuulostaa ihanalta päivältä =)
Meillä myös aurinko paistoi ja väkeä riitti. Kieli meinasi mennä välillä solmuun ja kasvien nimet unohtuivat, sittenpä muistin että olisi varmaan tälläusellä helteellä syytä muistaa juoda - ja vähän syödäkkin =)

Olisipa ihana ajella joku kesä teille ihastelemaan. Ruotsalaisista blogeista olen tänä kesänä lukenut että he ovat ajelleet blogiskojen puutarhoissa ristiin rastiin pitkin maata.. Ehkäpä mekin saataisiin joku kesä sellainen kiertue aikaiseksi. Minä ainakin ajelisin mielellään sinne etelän blogipuutarhoja ihastelemaan =)

Leena K kirjoitti...

Kiitos itsellesi! Oli ihana nähdä pihasi ja vähintään yhtä hauskaa nähdä tätisi. Pulahdin uimaan Veteraanimajan rannassa, ja kiitos sen kotimatka sujui mukavasti. Suunnittelen mielessäni jo Mari Mörön mukaan nimettyä perhospuutarhaa ja mietin, mihin keltainen ukonhattusi sijoittuisi.

Jaana ja Haltiatytöt kirjoitti...

Kiitos itsellesi! Oli ihana vihdoin tavata "livenä" ja nähdä upea puutarhasi! Sain ajatuksia mihin suuntaan viedä torpan pihaa! Olin hyvin iloinen, kun sain tavata niin täti Vihreän, anoppisi, koiranne... ja Pippu sai taas uusia kokemuksia! Ihan rakastuin myös Sitikkalan vesivoimalaitokseen ja sen ympäristöön!

leena kirjoitti...

Kiitos minultakin, esittäydyin kyllä, mutta en tainnut mainita omaa blogiani. Puutarhasi oli todellakin ihana ja oli hauskaa nähdä se oikeasti. Iittiläiset kanat olivat myös niin hauskan näköisiä, ehkä ensi kesänä yritämme jostain saada niitä meidänkin pihalle kuopsuttelemaan.Sanna kirjoitti...

Leena, ihana blogi! Olen kyllä joskus tainnut vieraillakin...Puhuimmeko kanoista? Meillä ovat hautoneet poikasia niin tehokkaasti, että täältä niitä varmasti saa ainakin kesäaikaan.