torstai 31. heinäkuuta 2014

Hei Ilmasto, voit ruveta jo käyttäytymään ihmisiksi!

 Koska minulla alkaa loma ja tällainen helle nuhjustaa koko puutarhan ihan surkeaksi. Lähinnä siksi, että minä en viitsi tehdä siellä mitään.  Viileämpi sää olisi hyvä työskentelyn kannalta. Ensin on niin kylmää ja harmaata sekä räntäsadetta, että kurpitsan kukat paleltuvat juhannuksena! Sitten on niin kuumaa ja syöksyvirtailee, ettei mitään! Jos ilmasto olisi ihminen, niin joku diagnoosihan tuohon löytyisi helposti!


Mutta oikeasti! Ei pidä valittaa, talvi on taas pitkä. Kärhöjen juuret ovat syvällä eivätkä ne ole kuivuudesta kärsineet. Kukkia on hurjasti.


Myös kuunliljoissa on satamäärin kukkia.Kävin tänään yksin lähiseuturetkeilemässä Kinnarin tilalla Hollolassa ja Finnmarin myymälässä. Kinnarin tilan Pioni ja Piironki-myymälää olen kehunut ennenkin, mutta Finnmarin tehtaanmyymälässä en ollut käynyt koskaan. Luulin, että siellä on pääasiassa kynttilöitä, mutta erehdyin. Siellä on valtavasti sisustustavaraa ja hinnatkin ovat kohtuullisia tai jopa edullisia.


Valtavasta valikoimasta ihania lasipurkkeja oli vaikea valita mieleisin. Uurnan mallinen suurehko purkki taisi maksaa 12,90€.


Siellä myydään myös kivoja tekstiilejä, peilejä, lyhtyjä, huonekaluja, koreja ja ties mitä houkutuksia, kuten ihania kipsipatsaita.

Että, jos tämä ilmasto vaan hulluttelee, niin joudun retkeilemään sinne uudestaankin!

1 kommentti:

Iisa kirjoitti...

Joo, alkaa riittää nämä helteet! ;)