perjantai 5. joulukuuta 2014

Kauheesti kaikkee!

Hups vaan ja taas meni yli viikko! Olen puhastellut kaikenlaista. Aloitan nyt vaikka tämän päivän inspiraatiokohtauksesta. Tuli pakottava tarve siivota vuosia hunningolla ja rojupesänä ollut askartelukoppi.

En ole mikään täydellisen joulusiivouksen emäntä, mutta kellarissa oleva pikku huone tuli kyllä kuntoon. Ehkä siksi, että ilmassa on askartelu-/käsityökuumetta. Olen esitellyt kellarikomeroani aiemminkin. Vaaleanpunaisen oven takana olisi tilaa ja tarvikkeita puuhastella. Tämähän se on juuri se ensisijainen joulusiivouksen kohde.


Rakastan tämän tyyppistä järjestystä, mutta ylläpidän sitä huonosti. Olen oikein hyvä sotkemaan, mutta siivoankin ihan kohtalaisesti.


Mitä askartelukopista ei löydy, sitä ei varmaan tarvitse. Ja kuva todistaa, etten ole hukannut marmorikuuliani. ( engl. sanonta:  She has lost her marbles. Kääntynee vapaasti, ettei ole kaikki inkkarit ihan kanootissa...)


Siellä on kaikkea. Nappeja, helmiä, nauhoja, tupsuttimia ja kupsuttimia... Maaleja, liimoja, blingblingejä ja glittereitä...

Ja muistoja.


On ehkä ihan pakko vähän olla luova.


Katsotaan, mitä syntyy...
Lämmintä perjantai-iltaa!2 kommenttia:

Maija kirjoitti...

Näyttää erittäin tutulta!

Askartelutarvikkeita on ihanaa hipelöidä ja järjestellä jos mitään käsityötä ei saa aloitettua.

Cheri kirjoitti...

Ihana askartelusoppi! Tuollainen olisi niin tarpeen, ei tarvitsisi jatkuvasti etsiä kaikkea :)