lauantai 27. kesäkuuta 2015

Huomiseen!

Viikko sitten ajattelin, ettei mikään kuki Avointen puutarhojen päivänä. Kaikki oli vihreää. Lämpötilan hienoinen nousu ja valtava kosteus ovat kuitenkin tehneet työnsä.


Kukkia on oikeastaan aika paljon. ruusut kukkivat tosi hyvin.


Akileijoja on siellä täällä. Erikoisemman värinen ehkä tämä Ruby Port.


Olen tänäkin vuonna tehnyt vierailijoiden iloksi hieman uusia kylttejä. Tavoite on se, että puutarhassa riittää luettavia opasteita ja informaatiota niin, että vierailijat saavat mahdollisimman paljon irti ja viihtyvät pitkään. Itse en mitenkään ehdi kaikkien kanssa jutella, vaikka pyrin tietysti huomioimaan kaikki tulijat.


Taas on sellainen viimeisen illan paniikkitunnelma. Ei ole muka valmista ja kukaan ei tule ja ja ja...
Mutta yksikin vieras on ihana ja puutarha on sellainen, kun se on. Nimensä mukainen ja tuoksuva.Ei pitäisi sataa ja kaikki on valmiina. Pihakahvilastamme saat kahvia ja pullaa!

4 kommenttia:

Anu kirjoitti...

Hei!

Olisi ihana päästä käymään, mutta meiltä taitaa olla liian pitkä matka. Kysyisin tuosta ensimmäisen kuvan perennasta, minkä niminen se on? Kauniit lehdet ja sininen kukka..

vaalean vihreää kirjoitti...

Olen käynyt pihallanne ensimmäisenä vuonna Avoimissa puutarhoissa, jolloin kärhöt kukkivat kauniisti ja oli todella kuuma. Huomenna yritän tulla uudestaan, jotta näen puutarhaanne myös keskikesällä.

Emilie kirjoitti...

Kaunista varmaan on siellä! Minäkin olisin kiinnostunut tuosta ylimmästä sinisestä kukasta? Ja onko tuossa tammi-kuvan jälkeen kuvassa vaaleanpunainen lehtoängelmää? Sellaisen kukan näin tänään :)

Johanna kirjoitti...

Kivaa kun teit tuollaiset selkeät kyltit. Olisi ollut hauskaa osallistua, lähinnä kävijänä, mutta tänä vuonna ei ollut aikaa.