keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Paimenen eväs

 Tämä on ollut täällä ennenkin, mutten voi vastustaa.


Tietyillä ainesosilla maustettu jauhelihakastike pohjalle ja perunamuussia päälle. Parmesanraastetta pintaan ja uuniin.
Aivan loistavaa ruokaa, jonka juuret ovat englantilaisissa koti- ja sittemmin myös pubikeittiöissä.



Sopii arkeen ja paremman salaatin ja punaviinin kanssa myös juhlaan. Tai arkijuhlaan...täydellisen keskiviikon iltaan.


Ps. Unohtui sanoa, että ostin lähilihaa, ystäväni kasvattamaa maatiasnautaa 20 kg! Sitä käytin tuohon paimenen piiraaseen. Nam!

2 kommenttia:

Johanna Rintanen kirjoitti...

Slurp =) Kuola valuu tuota herkkua katsellessa näin kevennyskuurin jälkimainingeilla- Auts

Tiina kirjoitti...

Että sattuikin, kuviasi katsellessa päätin juuri poiketa huomisella kauppareissulla läheisellä luomutilalla ja ostaa tuohon ylämaankarjan jauhelihaa. Se on kyllä ihan eri luokkaa kuin kaupan vakuumipakkaukset! Tuon päätettyäni luin, että sinullakin oli erityistä jauhelihaa tuossa. Njam!