tiistai 9. toukokuuta 2017

Puutarhayritys 1


Jouduin pukemaan pilkkihaalarin päälle, kun halusin mennä ulos!?
Ajattelin, että jotakin on tehtävä. Niinpä järjestelin hieman kasvihuoneessa.


Täti saa sentään jotakin aikaan. Kasvihuoneessa on salaperäisiä kylvöksiä.Tämä Ikean aputaso on aika hyvä puutarhassa. Menisi myös grillauspaikalla. Meillä se on laskutasona ja rojunsäilytyspaikkana kasvihuoneessa.


Homma meni haahuiluksi ja istuskeluksi.


Kun istuin hetkeksi kasvihuoneen tuoliin, ilmaantui lämmittelemään myös Popo. Siinä me sitten funtsittiin maailman menoa. Totesin, että ei oikein lähde nyt. Tympii lumisade ja työn määrä. Uusi yritys iltapäivällä.


Kasvihuoneen tiilistä ladottu lattia on mennyt pakkasissa aika huonoon kuntoon. Pitää neuvotella pääpuutarhurin kanssa. Vieläkö tuon pesisi ja ottaisi irtomurut pois? Vai keksisikö jotakin uutta? Mitä mieltä te olette?
6 kommenttia:

Irene Stenros kirjoitti...

Ehdotan, että harjaat pois enimmän irtotavaran.
Samoissa hommissa ja tunnelmissa täällä myös. Meillä on ikkuna rikkoutunut kasvarissa ja lasinsirpaleita pitkin lattiaa. Enimmät lakaisin ja teen tilaa esikasvatuksessa oleville. Aika kasa sitä kertyi ulkopuolelle. Kyllä se tästä! Eiköhän ne kelit pian taas lämpene.

Linnala kirjoitti...

Hieno se on. Jatkoon!

vaalean vihreää kirjoitti...

Lattia näyttää minusta vain ihanalta. Voihan se olla, että parin vuoden päästä tarvitsee toimenpiteitä.

Kati kirjoitti...

Tiilivarkaisiin 😂😂😂.. Oikeasti on hieno!
T. Kati

Kati 100%outdoor kirjoitti...

Katin ehdotus on musta harkinnan arvoinen :D Mitä jos vähän siirtelisit? Poistaisit vain kaikkein rikkinäisimmät ja valaisit tyhjään kohtaan itse koristeellisen betonilaatan. Sullahan oli niitä siellä muutenkin? :)

Sanna kirjoitti...

Meillähän onkin sellainen vuoroin varkaissa- toimintamalli nykyisin tässä kylässä. Kauheen kivaa! Ei tuota tosiaan taida viitsiä purkaa. Hirveesti tekis kyllä mieli painepesurilla huitoa, vaikka sammalkin on suloista.