tiistai 11. heinäkuuta 2017

Takaisin töihin - back to work

Ensimmäinen pikkulomanen on ohi ja huomenna menen töihin taas. Olen siitä onnekas, että todella pidän työstäni eikä töihin meneminen harmita yhtään. Lisäksi saan ottaa käyttöön ihanan, uuden kalenterin. Tai oikeasti se on weekly planner.Minulla oli vuosia käytössä vain Macin sähköiset kalenterit. Palasin kuitenkin paperikalenteriin, koska pidän sen fiiliksestä. Muistiinpanojen tekemisestä ja sivujen selailusta.


Tilasin Moleskinen Limited edition 18 kuukauden viikkopäivyrin MOLESKINEN omasta verkkokaupasta. Liisa Ihmemaassa-teema tuntui omalta. Olenhan vähän Liisana ihmemaassa kaiken aikaa. Siihen liittyy yrittäjyydestä luopuminen ja vieraalla työskenteleminen 12 vuoden jälkeen yhtälailla kuin omaan puutarhaan putoaminenkin. Vähän kuin kanin koloon.


En aio blogissa puhua työasioista sen enempää, mutta viikko kaninkolossa on antanut aikaa taas ajatella paljon kaikenlaista.  Voisivatpa kaikki yksityisellä työnantajalla (tai miksei kenellä tahansa) työskentelevät suhtautua työhönsä intoihimoisesti, arvostavasti ja kiitollisuudella. Minä tiedän tasan tarkkaan keiden ansiota se yleensä on, että minulla on työpaikka. Tiedän mitä työllistäminen tarkoittaa, enkä voi muuta kuin nöyränä olla henkinen käsi lipassa vähän väliä. Ilman yrittäjiä ei olisi niin monia työpaikkoja. Niiden paikkojen eteen tulisi myös työntekijöiden antaa täysi panoksensa. Kateellisuus yrittäjien tuloista ja eduista on turhaa. Jokainen voi ryhtyä yrittäjäksi. Siitä vain...  it´s an open road.


Mutta ei siitä sen enempää. Sain tänään Katilta Peikonlehden alun. IHANA!


Mietin, että pitäisikö se laittaa heti multaan vai juurruttaa vedessä? Tietääkö joku paremmin?


Ja hei! Eilen Villissä pihassa vieraili kymmeniä ihania vieraita. Kiitos ihan jokaiselle! Minulla heräsi ihan hulluja ajatuksiakin avoimien ovien pitämisestä, mutta palataan siihen myöhemmin...

   
Nyt avaan kalenterin ja huomenna suuntaan rakkaalle työmaalleni!

8 kommenttia:

Satu Kukkaiselämää kirjoitti...

Hieno kalenteri. Mukavaa töihin paluuta! Kiva, että avoin vierailupäivä sujui hyvin.

Irene kirjoitti...

Liisa Ihmemaassa -kalenteri kuulostaa hauskalta.
Nostan hattua yrittäjille. Olen itse ollut virkamies, palkansaaja ja yrittäjä. Kaikissa hommissa on puolensa.
Mutta useimmiten sitä intohimoansa ja valitsemaansa elämäntyyliä saa helpoimmin toteutettua yrittäjänä.
Onneksi työelämä muuttuu koko ajan joustavammaksi ja näiden kaikkien yhdistelmää pystyy myös samaan aikaan toteuttamaan.
Jos siihen ei ole mahdollisuutta niin harrastuksissa ainakin voi toteuttaa itseään ja luovuuttaan täysillä.

Katja kirjoitti...

Onnea uudesta työpaikasta! Menen elokuussa uuteen työhön, pikkaisen jännittää :)
Kiitos kun sain vierailla puutarhassa, on se upea!

Taija kirjoitti...

It's an open road, nimenomaan. Yrittäjyys opetti minut ainakin yrittäjähenkiseksi. Töitä tehdään samalla hengellä kuin ennenkin. Ja tällä asenteelle mennään työpaikasta toiseen.

Aikku kirjoitti...

Ihana kalenteri!Hyvä,jos tuntuu sille,että on kiva palata töihin.

Ulla kirjoitti...

On mukava kuulla jotta tykkeet työstäs, miekin tykkäsin kun olin ensin kunnassa vuonna (yks ja kaks) ja sitten omalla tilalla yrittäjänä. Ei oo mukava jos työ on ikävee! Ihana kalenteri siulla. Hyvvee loppuviikkuu!

vaalean vihreää kirjoitti...

Kiitos avoimista ovista. Mukavaa, jos on kiva palata töihin.

Kati kirjoitti...

Mua niin harmittaa kun meni vierailupäivä ohi:( ehkä kuitenkin joskus;) Itse olen juurruttanut peikonlehden vedessä ja laittanut vasta sitten multaan. Hyvin lähti kasvuun.