lauantai 5. elokuuta 2017

Kuulumisia keittiöpuutarhasta

Alituinen märkyys ei ole hyväksi puutarhalle. Keittiöpuutarhassa on kyllä rehevää, mutta sateessa salaatit pilaantuvat helposti ja vaarana ovat kaikenmaailman härmät ja homeet!

SALAATIT, SAMETTIKUKAT JA TOMAATITKeittiöpuutarha on Täti Vihreän reviiriä ja siellä kasvaa kauniisti koristeellisia syötäviä sekä koristekasveja rintarinnan.

SINISARJA ILAHDUTTAA RUUKUSSAAN MYÖS KEITTIÖPUUTARHASSA.Viileät yöt läpi kesän ovat heikentäneet satoa. Tämä on nyt tällä kertaa tällaista.


Mintusta, persiljasta ja ruohosipulista riittää kyllä keittiöön asti. Ja toki salaattejakin on syöty.
Erilaisia timjamilaatuja on ruukuissakin. Timjami on suosikki mausteyrttini. Ulkonäöllisesti sekä makunsa vuoksi. Tänäänkin laitoin sitä kanttarellipastaan.Yritän seuraavaksi kuvata teille hieman juhlavalmisteluja.
Ihanaa lauantai-iltaa!


5 kommenttia:

Saila kirjoitti...

Ihanan näköistä, ja tuollainen Täti Vihreä on ihan taivaan lahja! Nuo raitakukkaiset samettikukat on jotenkin niin herrrrkullisia.
Timjami sienien kanssa on muuten aivan herkkua, nam. Ja uuniperunoissa. Ja vähän kaikessa :-D Kerran tein timjamimuffinssejakin, jotain juustoakin niihin taisi tulla.

Varpuslintu kirjoitti...

Jatkuva sade ei tosiaan tee hyvää, mutta ihanan rehevältä kyllä ainakin näyttää! :)

vaalean vihreää kirjoitti...

Teillä on keittiöpuutarhassa kuitenkin selvää ja kaunista satoa. Toivotaan nyt vaihteeksi poutaa.

Minna kirjoitti...

Ihan hyvältähän siellä näyttää, eikä ollenkaan sateen runtelemalta! Laatikot kuitenkin kuivuvat nopeammin kun vesi pääsee valumaan niistä helposti alas päin. Vaan mikä onkaan tuo isolehtinen kasvi salaattirivin takana?

Päden paja kirjoitti...

Harmi kun se tosiaan aina vaan jaksaa sataa:( mutta onneksi on tullut kuitenkin satoa vaikka vähän niukemmin.. Täällä meillä ei tänä vuonna tullut kovin kummoista marjasatoa..kyllä vaan sitä lämpöä tarvitsevat kasvaakseen:) Nyt kyllä lupasivat että pari päivää olisi oikeinkin kaunista♥ Leppoisia juhlavalmisteluja ja mukavaa viikon jatkoa sinne:)