Lupasin sen suosikkipastani. Saattaa olla, että tämä on ollut blogissa aiemminkin. Kukaan vakituisesti perheemme taloudessa asuvista ei pidä tästä. Siksi siitä on tullut yksin olemiseni hemmotteluruoka. Nopea ja helppo ja ehkä maailman paras ruoka. (Pahoittelen oudon valoisia iltakuvia.)
Katkarapupastaan tarvitset:
Katkarapuja
Valkosipulin kynnen
Sipulia
Suuren lasillisen valkoviiniä
Voita
Limen puolikkaan
Mausteita, joista pidät
Tässä Chili ja mustapippuri, ripaus suolaa
Sipulit kuullotetaan voissa, katkaravut lisätään kuumaan pannuun,
pyöräytetään ja perään kaadetaan loraus viiniä lasista
ja puristetaan limen mehua.
Loppu viini juodaan.
Sekoitetaan pannulla sen verran, että neste haihtuu,
maustetaan chilillä ja mustapippurilla.
Tarkistetaan suola.
Keitetty pasta laitetaan pannuun ja ainekset sekoitetaan.
Päälle parmesania.
Tämä on aivan törkeän hyvää.
Pannuun voisi lorauttaa kermaakin tai laittaa ruokalusikallisen ranskankermaa.
Täydellistä näinkin!
3 kommenttia:
Nam. Tarviskin tehä tuollaista. Ollaan joskus tehty jotain katkarapu-avokadopastaa. Sekin oli hyvää.
Herkulliselta näyttää.
Oi miten helppo! Oon pari päivää haaveillut katkaravuista (vaikken koskaan edes tee niistä ruokaa), joten tämä resepti tuli just sopivasti tarpeeseen. Kiitos! :)
Lähetä kommentti