keskiviikko 25. heinäkuuta 2018

UUSIA BETONILATTOJA

 Tilasin pitkästä aikaa uusia muotteja Yhdysvalloista, kun betonihommat alkoivat taas tuntua kivoilta. On hieman harmi, ettei edullisia muotteja persoonallisiin laattoihin saa kuin jostakin kaukaa tilaamalla. Kuvassa uusia ovat tuo roomalainen nainen ja enkelifiguuri. 
Nuo kaikki 14,5 x 14,5 cm laatat ovat myös uusia. Nämä ovat mielestäni kivoja puutarhan tai kodin sisustuselementtejä. Betonilaattani ovat kestäneet oikein hyvin säävaihteluita ja olleet ulkona ympäri vuoden. Pieni laatta on myös kiva tuliainen.  Kana- ja kukkolaatat ovat kestosuosikkejani. Ne myös tekevät hyvin kauppansa, kun näitä on ollut jossakin myynnissä.


Ulkona ja sisällä on sama lämpötila, juuri nyt 27 celsiusta. Sisältä puuttuu paahtava aurinko ja paarma-armeijat. Olen siis pyhittänyt arkivapaani kodinhoidollisille tehtäville. Säästä ei saisi valittaa, mutta kyllä minulle jo riittäisi. Puutarha on aivan villiintynyt, kun siellä ei voi lämpöhalvausriskin ja paarmainvaasion vuoksi tehdä mitään.

Yöllä puhallan pöytätuulettimella yöilmaa makuuhuoneseen ja kömmin tuon hirven alle maate! Pelkkä pussilakana riittää, mutta peitto on oltava!
PUSSILAKANA BY NORD6 kommenttia:

Maatiaiskanasen Elämää kirjoitti...

wautsi, mitä upeita laattoja <3 Kivaa loppuviikkoa Sinulle <3

Kirsti Kaija kirjoitti...

Taas opin uutta. En ole tiennyt tuollaisia valumuotteja olevankaan. Kiitos tästä tiedosta.
Hienoja laattoja.
Pihalle olisi mentävä satoa korjaamaan, mutta sitä yrittää vältellä viimeiseen saakka.
Mukavia kesäpäiviä!

Blue Tit kirjoitti...

Mistä oikein olet tilannut nuo muotit? Olisi mielenkiintoista käydä sivustolla vilkaisemassa tarjontaa...

Cheri kirjoitti...

Hienoja laattoja. Minulla on kaksi tekemääsi laattaa, kana on ollut vanhan navetan ovessa jo vuosia, eikä sitä tunnu säät haittaavan. St. Fransiscus viettää aikaansa vuoroin ulkona, vuoroin kuistilla.

Villin pihan Sanna kirjoitti...

Blue Tit, olen ostanut muotit ebaysta Gostatue nimiseltä myyjältä. Isot astinlaattamuotit ovat Gardenmolds.com nimisestä nettikaupasta. Postikulut Yhdysvalloista ovat valtavia, muuten tilaaminen on helppoa ja kohtuu nopeaakin. Tullata ne pitää ja maksaa alv, mutta se käy netissä.

Minna kirjoitti...

Hei, olipa mukava käydä pitkästä aikaa lueskelemassa sun blogissa. Kesä oli kuuma ja kuiva, onneksi ollaan jo raikkaan syksyn syleilyssä💚