keskiviikko 1. toukokuuta 2019

VAPUN PUUHIA

 Tähän aikaan keväästä meillä ollaan koko ajan ihan pihalla! Täti Vihreä on uudistanut kasvihuoneen lattiaa ja tässä pieni ennakkokurkistus kasvihuoneeseen.  Katsotaan paremmin sitten, kun voidaan viedä kasveja paikoilleen.Itse olen pessyt ja lajitellut erään aitan tyhjennyksestä tulleita aarteita. Toisen roska on oikeasti toisen aarre.  Todella vanha leipälapio on mielestäni älyttömän kaunis. Monet esineet ovat 1800-luvulta enkä voi olla ihailematta käsityötaitoa, jota silloin täytyi löytyä joka talosta. 
Sen lisäksi, että monet esineet ovat todella kauniita, ne ovat kaikki mielenkiintoisia ja toivoisin, että ne voisivat itse kertoa tarinansa. Nyt pitää vain arvailla.


Istutusalueita pitäisi siivota. Viime vuonna päätin, että se tehdään tänä vuonna ajoissa. No.... Se ajoissa taisi mennä jo. Lupaan tehdä asialle jotakin perjantaina. Odotan sadetta, että voisin polttaa puutarhajätettä. 

 Tässä kevään etenemiskuvat, joilla on eroa kolme päivää.

KEVÄÄN ETENEMINEN 28.4.2019

KEVÄÄN ETENEMINEN 1.5.2019

4 kommenttia:

Kirsti Kaija kirjoitti...

Tuo kasvihuoneen lattia on paitsi kaunis, niin käytännöllinen. Se kerää lämpöä päivällä.
Niin.. kunpa nuo kauniit esineet osaisvatkin kertoa siitä, mitä ne ovat nähneet.
Kaunista toukokuuta!

Katja kirjoitti...

Hienoja aarteita, meiltäkin löytyi tuollainen soikea puinen astia, tai sellaisen kansi. Säilytin tietysti.

Minna kirjoitti...

Kaunista lattiaa kasvihuoneeseessa😍 Olisipa täälläkin tuollainen täti💚

Between kirjoitti...

Kauniita esineitä. Ehdottomasti säilyttämisen arvoisia, vaikka käyttöä ei niille keksisikään. Katseleminenkin ilahduttaa.
Kevät eteni hurjaa vauhtia, mutta nyt se seisahtui ainakin hetkeksi. Meillä on hieman lunta maassa. Eiköhän tuo pian sula, toivon.