sunnuntai 28. toukokuuta 2006

Pionimania?

Menin oikein laskemaan. Minulla on 13 kiinanpionia, 4 vuoripionia ja yksi kuolanpioni. Tilasin eilen Pionien kodista kolme kiinanpionia lisää?! Ei ihan viisasta, mutta ah, niin ihanaa!!!

Edit: Kasviluettelossani on vain kymmenen kiinanpionia ja penkeissä siis kasvaa 13? Jo viimekesän postauksien mukaan olin epävarma Dr. Alexander Flemingin henkilöllisyydestä. Siis minulla on nyt 3-4 pionia, joiden nimet on hukassa. Enkä menisi vannomaan onko minulla Rosenfieldin Karliakaan vai joku muu? Että, ärsyttää keräilijää tämmöinen huolimattomuus. Istutettavat yksilöt on merkattava!!! Keksin kyllä arvokkaan konstin selvittää ovatko tuntemattomat epäilemiäni lajikkeitä. Menen nääs ostamaan Flemingin ja Rosenfieldin sekä muut ja vertaan sitten jo olemassa oleviin. Hahaa! Sitäs saavat sitten, jos ovat teeskennelleet olevansa ties mitä tohtoreita.

Tai onkohan sillä nyt sitten niin väliä... Turha kai ottaa mitään pionistressiä ;) Muistini mukaan minulla saattaisi olla myös Immaculee ja Felix Crousse. Odotellaan siis kukintaa...

3 kommenttia:

Ziina kirjoitti...

oliskohan sulla tarvetta jakaa mitään kuunliljoja kun minulla on vakava liljapuutos?

Sanni kirjoitti...

Kyllä noista jotain alkuja vois irrota. Olen kyllä akanut niitä aika hanakasti, mutta nopeastihan nuo puskat pöyhistyvät :)

quaint kirjoitti...

Tahtoo tuo minunkin kasvilista olla mitä sattuu, jos niitä ei heti laita listaan niin se jää :P
--
http://quutamopuutarha.blogspot.com