keskiviikko 14. helmikuuta 2007

Nostalgisia asioita II

"Mummo"-pioni. Tämän pionin kaivoin äitini kotitilan heinittyneestä kukkapenkistä vuosia sitten. Pionit olivat 70-luvun alulla pois muuttaneen mummoni istuttamista perennoista ainoita, jotka sinnittelivät vuosikymmenet ilman hoitoa! Isosisä myi tilan ja asuu nyt taajamassa. Tällä evakkotilan pionilla on siin paljonkin nostalgia-arvoa. En ole selvillÄ sen lajikkeesta, joskus olen luullut sitä dr.Alexander Flemingiksi?
Tämä kyltti on tontin ja tien rajassa puupylväässä keskellä rytelikköä. Tästä meni ennen tie koulun pihaan ja kyltti on varmasti monille kyläläisille tuttuakin tutumpi. Koulu lakkautettiin 1979. Porttikin on tallessa. Mitä, jos sen laittaisi pylväisiin ja siivoaisi alueen. Tietön portti! Ajaisi siihen polun trimmerilla ja tekisi lankkusillan ojan yli maantielle! Niittykukkia ympärille! Kappas, uusi projekti putkahti ;)

1 kommentti:

quaint kirjoitti...

Selkeesti pitää varoa katsomasta nostalgiakuvia kun noin projekteja putkahtelee! ;)

Eihän niiden polkujen ole pakko mihinkään mennä vaan voivat olla umpikujia. Jos vaan innostusta riittää niin kannattaa hyödyntää kaikki vanha tavara, kun joillekin vanhoille oppilaille se voi tuoda rutkasti muistoja!