lauantai 3. maaliskuuta 2007

Arvatkaa mitä!!

Ne Liettuasta tilaamani pionin juurakot tulivat torstaina iltapäivällä. En edes tajunnut ottaa niistä kuvia, kun jo piti päästä istuttamaan ne. Ne olivat kaikin puolin muhkeita juurakoita, joissa kaikissa oli 1-3 silmua ja ne tuoksuivat ihan pionin kukalle!!


LAJIKKEET:

  • La Tulipe
  • Serebrenyi Velvet
  • Nadia
  • Sorbet
  • Prinsess Juliana
  • Monsieur Martin Cahuzac
  • Jubilejnyj

Jätin silmut hieman näkyviin. Olisikohan ne pitänyt peittää? Entä pitääköhän niitä lannoittaa? Onpas Jännittävää!

4 kommenttia:

ANSKUN PIHA kirjoitti...

En kyllä ymmärrä noista pioneista mitään, mutta hyvälle näytti. Pitäisikö niiden kukkia jo ensi kesänä?? Onko ne sulla nyt jossain viileässä ettei vielä lähde kasvu vauhtiin?

Narcissa kirjoitti...

Aaaaaaaaarh, oli tietysti pakko käydä katsomassa minkänäköisiä ostokset oli ja nyt on ehkä pakko leikata VISA kahtia, tai käy hullusti :)

Ihania siis oli. Toivottavasti jakopalat oli niin isoja että tekevät kukkaa jo ensi kesänä. Jos ei ulkona vielä viherrä, niin täällä viherretään nyt kyllä ;)

Sanni kirjoitti...

Minulla on ne viileässä, mutta valoisassa ja ajattelin laittaa vielä lisävalon, kun lähtevät kasvamaan. Laitan sitten heti ulos kun mahdollista. Olen joskus joutunut suojaamaan pioneita halloilta. Muoviämpärit on käteviä pionin alkujen päällä. Voi olla, että tekevät yhden kukan tai sitten vasta seuraavana kesänä. Olivat kuitenkin edullisempia lähetyskuluineen kuin jos ostaisi täältä taimina. Eikä noita lajikkeita saa Suomesta. Tai no Sorbettia kyllä Pionien kodista.
Narcissa, älä leikkaa Visaa. Kerran se vaan kirpasee...

Anonyymi kirjoitti...

Googlen kautta päädyin blogiisi. Hienoja kasveja. Meillä vanhan pihan entistäminen vasta alussa. remontti.vuodatus.net