sunnuntai 22. huhtikuuta 2007

One happy sunday


Monet kyselevät, että mihin aion kaikki kasvattamani ja hankintalistalla olevat perennani istuttaa. No esimerkiksi tähän:

Metrikaupalla mustaa, muhevaa istutusvalmista perenna-aluetta... Ja se yrttitarhan tauskin on aika iso.
People are asking, where I´m going to plant all those little perennials I´ve growed ? You can see it from the pictures. I have meters and meters pure, black soil, ready for plant all my growings and more... I have totally lost it. My perennial areas are growing and growing :)))

Tänään oli mukava puutarhapäivä. Iltapäivällä lämmintä oli yli kymmenen ja heti alkoi märkä maa vihertää ja kukat aukeilla auringossa.
Had a very nice gardening day. Sun was shining at last.

6 kommenttia:

quu kirjoitti...

Oi mikä humus ;) Kyllä tuossa kuningattaret ja muut kukoistaa todella hyvin! Odotan innolla syksyä jolloin näkee vähän millainen siitä tuli ja ensi kesää! :) Kamalaa kyllä sanoa noin.. kun vielä tämäkään kesä alkanut.

ANSKUN PIHA kirjoitti...

Vau, hieno toi kivistä tehty pengerrys. Milläs puolella taloa se on, onko siinä rinteessä myös??

Sanni kirjoitti...

Quu: Sehän se, on niin malttamaton näkemään, millasia uusista alueista muotoutuu? Minusta tuntuu, että tuossa viihtyy kaikki maholliset. Pohja maa on sorapitoista ja läpäisevää ja paikka on lämmin aurinko tai puolivarjo viistosti etelään päin.

Ansku: Sun pitäis päästä katsomaan tuota mun pihaa. Vaikea on selittää... Mutta tuo kohta on vähän talon sivussa yläpihan rinteessä. Kivipenkereeseen on raahailtava vielä lisäkiviä. tehtiin sitä pikkuhiljaa jo viimekesänä. Pohjimmaiset "tiili ja betoniroskat" näkyy joistain kohdista.

Yolanda Elizabet kirjoitti...

Hi Sanni,

Thanks for visiting my blog and leaving a comment. I'm glad you found me because now I've found you too.:-) Love your blog and am curious to see how your herb beds and the rest of your garden will develop.

quu kirjoitti...

Sanni, sen takia itekin istutan tiheämpään, että näkee nopsempaa tuloksen.. ;)

En muuten huomannut, että kauppilassa oli tummakurjenpolvea valkoisena, pitää laittaa mailia, että lisäävät tilaukseen ;) Kiitos vinkistä (oli muuten köpö kuva koko kasvista..)

Blogimiitti ois kyllä poikaa! Harmi kun pätsään täällä kauempana.. =/

Anita kirjoitti...

Oh, you have much more space than I and I know how difficult it is to grow plants everywhere.

We had a great week-end, too and the weather will stay that warm (around 25 °C) all week long.