lauantai 21. huhtikuuta 2007

Mun kirja! / My book!


En voinut vastustaa tätä. I couldn`t resist. Brand-new book about peonies from Finnish writers. Very much information and those heavenly pictures!!

Kuvat ovat taivaallisia ja tietoa on paljon. Ihana!
Edit:
Nämä lajikkeet on tulossa Pionien kodista:
I ordered these peonies from Pionien Koti:
Nymphe
PAEONIA MASCULA
PAEONIA SINJIANGENSIS
Shirley Temple
Hei Hao Bo Tao

5 kommenttia:

ANSKUN PIHA kirjoitti...

Joo ihania kaikki kukka-aiheiset kirjat. Mullakin on muutamia, muttei ikinä liikaa niitä ole. Sitäpaitsi ne on usein käytössä. Messuilta tilasin kotipuutarha lehden, kun oli hyvä tarjous. Kirjahyllyä pitäisi laajentaa johonkin suuntaan, kun olen säästänyt kaikki lehdet eli monta vuosikertaa.

quu kirjoitti...

Selasin puutarhatuttavani luona pionikirjaa ja olihan se ihan kiva, mutta olisin toivonnut olevan lajikkeita enemmän. Täytyy mainita Vesalla (kirjoittelee fyllissä), että tekevät vielä toisenkin pionikirjan. ;)

Sanni kirjoitti...

Niin- mulla on se Gardeners Guide of growing Peonies. Ja siinä niitä lajikkeita piisaa :)Tuo kirja on kyllä kaunis ja kotimaisuuskin houkutti ostamaan.

quu kirjoitti...

Pitää koittaa jostain löytää sitten englanninkielinen pionikirja.. :P Hei, muuten huomasin, että tilasit myös pioneita - mihin meinaat niitä laittaa??

Sanni kirjoitti...

Parikin uutta istutusaluetta on tekeillä. Sinne yrttitarhan taaksekin pari sopii. Se on lämmin paikka ja minusta niitä vaan saa olla kaikissa penkeissä, joissa vaan valo riittää. Laitan kuvia uusien istutusaluieden syntymisestä myöhemmin.