torstai 19. huhtikuuta 2007

Vähäks siistii! / How cool is this!

Tänään sain kaksi kuormallista multaa!! (pitää ne maksaakin)Ihanaa myös pikkumiehen mielestä. Sää on ihan syvältä, mutta ei voi olla hymyilemättä, kun ikkunasta näkyy multavuoret. Tarkenisi vain mennä ulos. Säätäti lupaa tv:ssä kamalaa...


I´ve got two truckloads of soil today!! Weather is very bad again, but "soil mountains" makes me a happy girl. Theres nothing new in bloom, because of the climate, but I really belive this is the last gold period.

Olen keksinyt, että minun pitäisi saada tämmöinen. Ei hajuakaan mihin sen laittaisin. Kohta on kaikki paikat täynnä jotain tötteröitä :))
I really need one of those. I dont know where to put it, but I need it.

4 kommenttia:

quu kirjoitti...

Kyllä nuo isot komeat köynnöskehikot ois komeita. Ei viitsis aina ostaa vaan yhtä vaan pari tai kolme kerrallaan, ettei tuu liian tilkkutäkkiä. No näin puhuu joku joka osti lidlistä sitä sun tätä :D En kasannut niitä vielä, mutta laskin ruuvit ja mutterit tarkasti. Vien ne pohjanmaalle, kun ei tänne pikkupaikkaan mitään mahdu.

Oon kyllä todella kade tosta multaläjästä jos mistä :D

Anita kirjoitti...

Wow, what a huge mountain! We had several of those montains in 2005 and 2006 and I am happy that my garden now has enough soil! The original soil was very hard and full of clay, the new one is much better and I am glad we did it!

And I am sure your little boy LOVE that mountain, too! What a great playground!

Minna kirjoitti...

Mulla on samat kehikot ostoslistalla kun tänään menen puutarhakauppoja kiertelemään :O) Huolestuneena kyselin, että mahtuvatko autoon, mies väitti, että mahtuvat. Ja olen ennenkin kävellyt kotiin kun ostosten jälkeen minä en ole enää mahtunut kyytiin :D

Aniksen puutarha kirjoitti...

Tuollaisia minäkin haaveilen;-) Prismassa taisi olla myynnissä ja varmaan käyn hakeen, vaikka vielä en juuri köynnöstukia tarvitsekaan. Tuo muotokieli vain miellyttää kovasti.