perjantai 1. kesäkuuta 2007

Vertailua / Compareing

Kuunliljapolku viime vuonna 1.6. / Hosta path 1.6.2006

__________________________________________________
Tänä vuonna / This year

Viime vuonna tähän aikaan oli kevät ja nyt on ihan kesä. Kuunliljat ovat paljon suurempia. Kitkemistä on ihan tajuttomasti. Hukun vesiheinään, nokkoseen ja vuohenputkeen! Rönsyleinikki tekee minut hulluksi!

Last year hostas were much smaller at this same time. Now it´s summer. Weeding is never ending. Weeds are making me grazy. I´m drowning to chickweed and many other weeds!!

4 kommenttia:

jori kirjoitti...

Suorastaan kadehdittavan komea kuunliljapolku. Meillä kun aakeaa laakeaa, tuulta, tuiverrusta ja armotonta paahdetta ei voi muuta kuin ihailla toisten varjonsuosijoita. Nuo peijoonit rikkakasvit taitavat saada täysin valtaansa myös meidän puutarhan. arghhh

Yolanda Elizabet kirjoitti...

Drowning in weeds? Poor Sanni! Never mind, your hostas look great! Have a nice weekend!

quu kirjoitti...

No mutta eihän noissa kuvissa rikkakasveja näy :) Koita vaan pysyä ankarana sissinä ja nyppiä rikkiksiä pois. Mie olen asetellut suuria ja tyhjiä ruukkuja kukkapenkkeihin johon aina ohimennessäni viskaan rikkakasvin jos toisenkin. Sillä lailla homma pysyy kivana :)

Odotan innolla kuvia vähän syksyisemmästä pihasta, jotta vehreys oikein pääsee valloilleen.

Siullakin näytti olevan hintalappu yhä köynnöstuessa, kuten miullakin :D

Sanni kirjoitti...

Joo Quu! Tai ei se enää oo, kun otin sen pois huomattuani kuvasta. Muutenkin oli yhtä huiskimista kiireessä koko kuvaaminen. Yhtäkkiä illansuussa huomasin, että olin oikein kalenteriin kirjoittanut, että ota vertailukuva kuunliljapolusta. Joku varmaan aattelis, että kyl on hullua :)

Yolanda Elizabet: it´s a never ending battle. But what on earth would i do if I haven´t got that weeding job :)