keskiviikko 25. heinäkuuta 2007

Driving around

Olimme pari päivää ajelemassa ympäri Etelä-Suomea. Sillä välin kärhö oli riehaantunut entisestään ja pelargonien pelastusoperaation tuloksia on myös alkanut näkyä.
Kävimme Muumimaailmassa, yövyimme Turussa ja tänään päivällä ajelimme Jorin suosituksesta Westersin puutarhaan. En laita kuvia, koska Jorilla oli niin hieno esittely paikasta aiemmin. Edit:(myös tässä)
Paikka oli IHANA, eikä se ollut edes vielä auki (klo 11.00), mutta ystävällinen henkilökunta antoi meidän haahuilla sekä shoppailla :) Miesväki oli kärsimätöntä, minä olisin voinut olla siellä tunteja. Ostin jäljellä olevat tukikepit :), muutaman ruukun ja sain kaikenmaailman visioita, mistä se vanhempi miesväestä ei välttämättä ole ollenkaan innoissaan.
~

~

~
~
We´ve been driving around the southern Finland these past two days. We went to Moominworld and stayed over night at Turku. Then today morning we drove to Westers garden, where Jori visited before. Place was amazing! I bought some pots and ( I dont know the English word) some decorative iron stakes.
Meanwhile my Clematis has been busy opening her flowers. And I´m happy to see that my geranium saving project was successful. There is very much buds :)


~
Töitä kaksi päivää, lomaa kaksi viikkoa :)
Need to go working for two days, then I have two weeks off :)

5 kommenttia:

jori kirjoitti...

Voi juukeli, eikös olekin jumalallinen paikka. Westersiin jää koukkuun ja luulen, että joudumme käymään siellä ehkä ensi viikolla.

maalainen kirjoitti...

Todella upea puutarha. Jorin esitys oli myös hieno. Kiva kun kävitte hienolla saarellamme.

arleena kirjoitti...

Kiitos ihanasta puutarhastasi, jota olen saanut ihailla kuvista täällä blogissasi. Meillä puutarha on pikkuruinen, jossain vaiheessa kerron siitäkin, se on vain kalpea aavistus oikeasta puutarhasta, mutta rakastan sitä.
Kiitos Westersin vinkistä, huomenna ajattelimme tehdä pienen tripin ja tuo paikka on sopivan matkan päässä, täytyy muistaa, että se aukeaa klo 12.00. Strömsöstä tuttu Westersin puutarhuri.

Sanni kirjoitti...

Kiitos, kiitos Arleena! Ja Jorille tietenkin tuhannet kiitokset vinkistä. Jos ei olisi matkaa 270 km, niin kävisin vielä tänä kesänä uudestaan. Ensi kesänä sitten.

Maalainen: Kemiön seutu on todella viehättävää. Pojan takia menimme Kokkilan kautta, että saimme ajaa lossilla:)Ohitimme monia blogistasi tuttuja paikkoja ja kävit mielessäni :)

Kuusirannan emäntä kirjoitti...

Ai teillä on samaa liikkeellä kuin meillä, eli mies ei aina oikein innostu visioista. Onkohan se tarttuvaa?

Olen hienovaraisesti ehdotellut salolaiselle ystävättärelleni, että voisin tulla käymään, ja voisimme tehdä sight-seeingin ja käydä Westersissäkin (kiitos Jorin blogijutun). Katsotaan...