keskiviikko 18. heinäkuuta 2007

Flower report

Ilokseni huomaan, ettei puutarhani olekaan niin kukaton pionien jälkeen. Kärhöistä voisi tulla uusi keräilykohde. Tässä kukkii kivimuuria vasten joku, jonka nimeä en tiedä. Kukkivat köynnökset ovat kaikki mielestäni ihastuttavia. Hentoja ja vahvoja samanaikaisesti...
*
Nameless Clematis. I could really loose it with these. So lovely flowers. And climbers with flowers allways got that something. They are some kind of sensitive, strong and slender at the same time.Krassin kukat ovat ihanan vaalean keltaiset.
*
This Nasturtium has lemon yellow flowers and I like them a lot!


Joku kärhö on vallannut obeliskin ihan kokonaan. Se on kituuttanut paikalla vuosia. Nyt se sai keväällä uutta multaa ja tuen.
*
Some Clematis ( alpina ?) grows happily in the obelisk
**************************************************************
Aurinko paistaa ja tuulee. Puutarhurointeja kaikille!
Nice weather continues. Sunny, but windy. Happy gardening!

6 kommenttia:

Yolanda Elizabet kirjoitti...

Is Clematis your second love, after the Peony? I love Clematis too and have a lot of them in my garden. The good thing is that they don't take up much space.

Kelli kirjoitti...

Your clematis is lovely and I enjoyed seeing pictures of your nastuiums...I've never had good luck with them here in Texas. Yours is very pretty!
Kelli

jori kirjoitti...

Kärhösihän ovat valtaisan reheviä. Luulen, että omani ovat liian kuivilla ja kuumilla paikoilla, koska eivät sitten millään rehevöidy. Vain tuo, joka kasvaa koristekirsikan alla varjossa on aivan valtaisan vehreä. Millaisilla paikoilla nuo kärhösi asustavat ja montako vuotta vanhoja ne ovat?

sanni kirjoitti...

Jori: Nuo Jalokärhöt ovat lämpimässä auringossa ja hyvässä maassa. Tämä yksi rehahti vasta tänä kesänä. Tykkää ilmeisesti lannoituksesta ja kastelusta. Alppi- ym. villikärhöt ovat kaikki varjossa tai puolivarjossa. Kaikkein rehevin on ollut jo vuosia. Mutta ystävälläni Jalokärhöt pöyhistyivät lämpimällä paikalla parissa vuodessa jo ihan valtaviksi. Sanotaan , että kärhön juuret pitäisi olla viileässä ja varjossa ja latvat lämpimässä auringossa. En tiiä...

Dirty Fingernails kirjoitti...

I love clematis too!! It is hot where I live and they have done marvelously in the shade. And peony's one of those old flowers that reminds me of grandma.

Kmsu kirjoitti...

Kärhöt ovat tosi ihania, mutta kamalan vaikeita. Ainakin minusta. Yhden ainoan olen saanut talvista selviämään, mutta sekään ei tahdo kasvaa ollenkaan. Mutta en aio vielä antaa periksi!;)