perjantai 20. heinäkuuta 2007

Friday in the Garden

Ihania unikoita on siellä täällä.
*
Lovely poppies are popping out here and there.

Vielä kuva tästä ihanasta kärhöstä. Ostin tänään kaksi uutta ´Multi Blue´ ja ´Rouge cardinal´- nimiset. Ne olivat Prisman puutarhamyymälässä aivan surkean kuntoiset ja halvat. Ajattelin, että saan ne kyllä kukoistamaan. Tänä vuonna Jalokärhöt ovat innostuneet kasvamaan. Ajattelin kuitenkin jotenkin suojailla niitä talveksi, vaikkapa lehtikasalla.
*
Here is my lovely Clematis again. I bought two new ones today, ´Rouge Cardinal´and ´Multi Blue´. They were very cheap and in very bad condition. But I think I can make them grow and bloom :)
Ihkut popot!? Mukavaa,kukkivaa viikonloppua!
*
Lovely shoes? Have a nice, blooming weekend!

7 kommenttia:

jori kirjoitti...

Vauu mitä unikoita. Olen oikeastaan vasta tänä vuonna innostunut noista unikoista, joten ovatko yksi vuotisia vai moni? Nimittäin Thompson & Morganilta tilaamani olivat kaikki yksivuotisia. Ja melko makeet popot elikäs kengät. Kotijoukot ovat luvanneet hankkia minullekin www.uttingsoutdoors.com sivuilta Hunter RHS Clog Rose puutarhakengät, mutta saapi nähdä ehtivätkö vielä tälle vuodelle.

Sanni kirjoitti...

Noi on yksivuotisia... Kaikki puutarharekvisiitta on ihanaa... Niinkuin ne englantilaiset työkalut siellä villiniitty-kaupassa. Huoh! Minussa on vähän tekstiiliurheilijan vikaa :) Ois kiva jos ois kaikki vermeet ihan viimisen pääälle :)Niin, että voisi sitten hukata ne pihalle.

risulintu kirjoitti...

Upeita unikoita ja mitkä kengät :) Ei tuollaisilla malta kuin kulkea ihailemassa kukkia kesämekko päällä..

Minä tein vähän kotikutoisemman näköiset (koriste)popot kuistin portaille vanhoista puukengistäni servettitekniikalla. Kuva löytyy tämän linkin takaa:
http://vuodatus-static.web-effect.net/g/6087/50988.jpg

quu kirjoitti...

Mie meinasin vääntää Prisman puutarhamyymälässä ihan itkua.. siellä pensaat lillui 3cm vettä varpaillaan ja perennat kuivui. Yksi pieni reppana keijunkukka oli unohtunut penkille kuivumaan - vein sen märälle pöydälle takaisin.

Muita pelastettavia eikä ostettavia siellä oikein ollut..

Miten musta tuntuu että sanavahvistuskoodi pitenee päivä päivältä.. kohta se on pitempi kuin kirjoittamani kommentit.. :D

Tyra in Vaxholm kirjoitti...

Exiting poppies you have, beautiful. I'm envious, I only have red,red and red.

Chris kirjoitti...

Beautiful flowers. I like geraniumns and grow them in my garden too. Great shoes! :-)

Tellu-Tellervo kirjoitti...

Ihania unikkoja ja kauniit kengät. Mä olin niin tylsä, että ostin mustat nahkaiset holskut muovisten kukkaisten sijaan, vaikka tekstiiliurheilija olen myös ;)
Mutta kyllä korkeapohjaisilla kengillä on kiva tepastella hakemaan aamupöytää tarjottavaa kasvimaalta, ennen oli aina sukat märkänä, kun lipsuttimia käytin.