tiistai 7. elokuuta 2007

Diagonally

Puutarhani hauskuus ja haasteellisuus on ehdottomasti rinnesijainti. Kaikki on kallellaan kohti kylää. Projektina on juuri pengertää tasainen lattia puutarhakalusteille. Kaikki vierii mäkeen. Välillä se on mukavaa, välillä ei. Ukkossateen jälkeen tie on yhtä railoa.
~


The funniest and the most challenging part of my gardening is beeing in the slope. There is no level spot. After the hard rain it might just happen, that the part of the driveway is gone. Happily that doesn´t happen very often.
~

Iloisesti vinossa kaikki :) Everything is happily slanting...
~

Playing blue....
Vihdoin kesä, varjossa 26,5 !
Summer is here, 26,5 celsius in the shade!

3 kommenttia:

arleena kirjoitti...

On nautinto katsella ja lukea pihasta ja puutarhastasi.

jori kirjoitti...

Meillä kun on rinnettä jos johonkin suuntaan myös, niin muistan kuinka inhosin ensi alkuun rinteitä ja pidin niitä toivottomina puutarhanhoidon suhteen. Nyt vuosien varrella olen oppinut rakastamaan porrastuksia, joiden avulla pystyy jakamaan puutarhaa eri tiloihin ja tunnelmiin.

Ja teillä on niin komea se kivimuuriporrastus, myös mittasuhteessa talon komeuteen. Kasvit tulevat myös esiin aivan toisella tavalla kivimuureja vasten.

Yolanda Elizabet kirjoitti...

I like seeing long shots of your garden. That way I get a much better idea of what your garden looks like. And it looks lovely, eventhough you're on a slope. Here, where I live, everything is flat and that's a bit boring but it does mean that the earth won't wash away during a heavy rainfall.