tiistai 28. elokuuta 2007

Syksyn värit / Colours of autumn

Sataa ja on kylmä.Villasukat voi laittaa jalkaan. Täytyy kai etsiä kutimetkin esiin. Kävin inspiroitumassa tässä kauniissa neuleblogissa. Kerran meni kaksi vuotta, että neuloin joka päivä. Sitten se loppui - ehkä alkaakseen joskus taas.


It is raining now and autumn is really coming.
I put my woollen socks on and maybe I need to find my knitting things too.. I was getting inspired here.


Nämä värit ja muodot ovat hurmaavia
I just love these forms and colours.Mukavia Elokuun viimeisiä hetkiä!
Have a nice last days of August!

5 kommenttia:

jori kirjoitti...

Hitsin kuulakkaan värisiä kuvia olet saanut. Valo on muuttunut syksyä kohden kylmemmäksi ja tuo pohjanvaihdoskin raikastaa. Meillä tuntuu jo jatkuvasti olevan niin pimeää, että kuvaaminen on hankaloitunut huomattavasti. Ei meilläkään nuo ukot kovinkaan innoissaan ole, mutta kiristämään vielä hieman pystyy. Toki nuoriherra 11v oli aika innoissaan tulevasta projektista. Innostuminen on suorastaan riiviömäinen ylitsepursuvaa, kunhan vaan ehtisi viemään hommat edes joskus päätökseen ennen uusia ideoita. Huokaus

MariaJ kirjoitti...

Hienoja syyskuvia! Inhottaa jos yöhallat tähän päälle vielä pukkaa, kun viimeiset Asteritkin ovat vielä kukkimatta! En oo yhtää syysihminen, en, en, mutta en vielä luovuta. Jospa se lämpö vielä palaisi...

Tarja kirjoitti...

Hei! Hoksasin, että olet päivittänyt blogiisi uudet syysverhot eli vaihtanut taustaa. Valoisaa!
Kyllä ne minun krassinsiemenet taisivat olla Korpikankaalta. Tosin en vieläkään ole niitä saanut. Laittavat ne varmaan yhdessä kukkasipuleiden kanssa.
Minun auringonkukkani eivät tehneet kukkia lainkaan vain pituseni varret, ja kehäkukat taitavat paleltua ennen kuin nuput aukeavat.

ANSKUN PIHA kirjoitti...

Ihan uusi luukki sulla. Mikäs toi alin kukka onkaan??? Kauniita kuvia. Huomasitko että Mustilassa on kaikki perennat - 50 %, pitäisi äkkiä ehtiä katsomaan.

Sanni ite kirjoitti...

Olen itse kovin tyytyväinen tähän uuteen lookiin :) Kuvat tosiaan pääsee paremmin esiin ja pohjassa on kuvalle hyvä kehys.

Ansku: Haa, pitää mennä heti vaikka huomenna, viimesitään lauantaina. Alin kukka on valkoinen punahattu, varmaankin White Swan.