keskiviikko 29. elokuuta 2007

Ulkoa sisälle / From outdoors to indoors

Muutamien puutarhabloggaajien kesken oli puhetta esitellä puutarhakauden ulkopuolella sisustuksia ja vanhoja rojuja, joita on tullut kerättyä. Otan varaslähdön, koska tänään alkoi tuntua heräävää kiinnostusta myös sisustuspuuhiin. Niin käy minulle aina syksyllä.
Some Finnish gardenbloggers have been planning to show some interior designs when the gardening season is over. I start now. It allways happens to me at fall. I start to think more furnishing and making beauty indoors.Monet vanhat ja vanhan näköiset esineet viehättävät. Nuken pää on uustuotantoa, muu vanhaa. I love old and old looking stuff. Dolls head is new, everything else is old.

Mustavalkoiset valokuvat huolellisesti kehystettynä kelpaavat seinälle.
Black and white picture about my son as a baby.

Pidän useista pienistä valonlähteistä. Mies aina valittaa, kun on hämärää. Tunnelmallista minusta ( ja kaikki sotku ei näy).


Minun piti pelastaa pelargoneja sisään jatkuvasta sateesta. Tämä Appleblossom-ruusunnuppu on ihana!
I needed to bring my geraniums inside from the constant rain. This Appleblossom rosebud is adorable!
*
Kävin vanhassa neuleblogissani tutkailemassa ja löysin TÄMÄNKIN hauskan jutun. Kertun historia ei ole mitenkään hauska, mutta kunniamaininta tietysti oli (postauksen kaikki linkit eivät enää toimi).

5 kommenttia:

kre kirjoitti...

Ihastuttava lääkekaappi! Tuon jo kehtaa pitää näkösällä, "viralliset" valkoiset kun tekee mieli piilottaa (mikä tietenkin on vastoin lääkekaapin ideologiaa).

Ai, sinulla on toinenkin blogi, täytyypä tutustua!

Sanni kirjoitti...

Kiitos Kre, toinen blogini on vanha neuleblogi, jota en ole päivittänyt aikoihin. Kahden harrasteblogin pitäminen oli liian aikaa vievä harrastus :)

Anneli kirjoitti...

Hei! Lääkekaappi ja Tensoplast purkki ovat tosi mukavan näköiset. Selaislin sivujasi mutenkin kun tänne saavuin ja totesin löytäneeni taas yhdn sivuston, jolla aion vierailla usein. Syysterveiset Anneli

jori kirjoitti...

Totta tosiaan lääkekaappi on komea, mutta myös nuo pelargoniasi ovat ihania. Oletkos muuten hankkinut noita vanhoja tavaroitasi vanhantavarankaupoista pääasiassa vai ovatko jotain vanhoja peruja tai löytöjä tuosta ihmeen ihanasta vanhasta koulurakennuksestasi?

quu kirjoitti...

Pitääkö kuulkaa naiset perustaa erillinen kuppi-sisustus-vanhat tavarat-blogi? ;)