perjantai 31. elokuuta 2007

Postiyllätys


Tänään minua odotti vastalahja Jorilta. Ihania, kauniisti pakattuja siemeniä vaikka kuinka
paljon! KIITOS, olen ihan tohkeissani.
*
Vieläkään en tohdi heittää pois Toukokuisia orvokkeja. Seuraan liittyivät jo krysanteemit.
Postman brought me a pleasant letter with so many lovely seeds from Jori. Thank you so much! My Pansies from May are still doing fine. They are happy with seasons flowers. I`ve never had so well doing pansies in September.
Aarteita! Kuvan kupin löysin kirpputorilta eurolla (vanha saksalainen).


Ostin myös muutamia sipuleita.
First bulbs.

5 kommenttia:

jori kirjoitti...

Eipä kestä kiitellä, siemeniä on ihan hirmuisesti ja nuo omani olivat niin tavallisia. Sinulla on pysynyt nuo krysantteemit hitsin hienossa kunnossa, meillä on aivan räätyneitä.

Sanni kirjoitti...

Kivaa vaihtelussa on se, että siemenet mitä toisella on , ovat niin erilaisia. Minulle nuo sinun siemenesi eivät ole ollenkaan tavallisia.

Nuo krysanteemit ostin toissapäivänä puutarhuritädiltäni, jonka työpaikalla niitä kasvatetaan. Että on syytäkin olla kunnossa vielä :)

quu kirjoitti...

Täytyy kai itse kukin ryhtyä kuvaamaan noita astiakaapin aarteita, sillä kohta loppuu puutarhakirjoittelut.. siis kun talvi tulee. Kamala ajatus!

Mitäpäs sipuleita Sanni hankit? Näyttää herkullisilta!

sanni ite kirjoitti...

Moi Quu! Kaikki vanhat rojut sitten esiin vaan. Jotain talvibloggauspuuuhaa pitää olla.

Nyt mukaan tarttui ihan tavallisia lajikkeen lisäyksiä, kuten Queen of the nightia ja Negritaa. Lisäksi semmoisia tulppaaneita kuin S-Bonus (?? Prismasta?) ja Bold & Beautiful. Muutama laukka ja krokuksia. Valikoimat eivät vielä ole parhaimmillaan.

Poppins kirjoitti...

Hej Sanni!
Tack för dina trevliga ord på min blogg. Så kul att få komma hit och titta på dina fina bilder.
Förstår tyvärr inte finska, men blev glad när jag upptäckte att du även skrev på engelska! Du verkar vara duktig på språk. Din svenska verkar det inte vara något fel på. :)