sunnuntai 2. syyskuuta 2007

Syyskuu

Sää on todella syksyinen. Kolea ja sateinen. Katsoin Kreikan Finikondan sääennustetta. Se lupaa 25-29 astetta aurinkoa. Keskiviikkoaamuna lähdetään :) Aurinkoa on nyt vain kehäkukissa, jotka nuokkuvat onnettomina sateessa.

Calendulas are the only sunshines there is now. Weather is very rainy and autumn seems to be true. I´m going to Greece, Finikonda where it is hot and sunny :)

*
Tämä väriminttu on kasvanut ostokoostaan moninkertaiseksi pehkoksi. Näyttää siltä, etteivät siemenet ehdi kehittyä poimittavaksi.

This Monarda is doing fine and full of flowers. I´m still waiting to get some seeds from these. Hope the weather isn´t too wet.

*

Kärhön kukkien lakastuttua jää jäljelle vielä nämä herkät tupsukat.

This is left from Clematis `Piilu`. Beautifull, I think.

*
Clematis Alpina
*
Kylvin tänään kaikki syyskylvöt:

Kolmea eriväristä Verbena Hastataa, syyshohdekukkia, punalatvoja ja kaikenlaista. Siemenvalikoimani on jo nyt aikamoinen. Miten malttaisi olla keväällä tilailematta kamalasti.
*
Löysin puutarhan Itävallasta, jonka Echinaceat ovat ihania! Ansku ja Jori, käykää katsomassa!
Here is the garden in Austria, where you can find so lovely echinaceas!

2 kommenttia:

jori kirjoitti...

Eikä, hitsin upeita olivatkin etenkin tuo Echinacea 'Pink Double Delight'. Mutta vaikka olen etsimällä etsinyt siemeniä tuommoisiin niin en löydä sitten mistään. Jossain näin juuri myös ihanan vaaleanpunaisen punahatun, jonka keskusta olikin vihreä.

Jos siemeniä bongaat jostain niin pistäpä postaukseen. Punahattuja kun on suhteellisen helppo kasvattaa siemenistä.

Sanni kirjoitti...

Mistäköhän niitä saisi. Menen kysymään englanniksi tuolta blogista. Luulisi kaikkien noiden menestyvän meilläkin vai ovatkohan jotkut niin myöhään kukkivia tai arkoja?