torstai 4. lokakuuta 2007

Saavuttamattomat ihanuudet / Beauties out of my reach

Maailma on täynnä asioita, joita minä-tyttö ( tai äiti-poika, kuten lapsi äsken sanoi) haluaisin. Tahtoo, tahtoo...
Haluan Echinaceoja, mutta niitä kun ei saa mistään!! J. Parkerin kuvastossa on näitä ihmeellisen ihania, mutta eivät myy kuin Britaniaan, joten haaveeksi jäi taas. Jos joku tietää (Quu??, pliis), mistä saisi juurakoita tai siemeniä. Aivan ihania lajikkeita on olemassa. Katsokaa nyt!

*
I really need to have these Echinaceas.
But J. Parker doesn´t sell outside UK and it seems that nobody does!!
Aren´t those doubles above adorable? World is full of things to want.
Happily I can´t get everything( because of different reasons)!
*
*
Mikä tuoli! / What a chair!
Tämä tuoli on Driaden Miss Lacy, jonka on suunnitellut Philippe Starck.
Tuoli maksaa Vepsäläisellä yli 1500 euroa, joten tämä tuoli ei meille tule :(
*
This chair is Driades Miss Lacy, it is very nice and very expensive.
Price is over 1500 euros in Finland.

*
Löysin ihanan nettikaupan Ruotsista, joka valitettavasti ei toimita ulkomaille. Ihania tavaroita, jotka myös siis jäävät haaveeksi.
Olen silti ihan tyytyväinen, vaikken näitä asioita saakaan. Odotan, etta House alkaa ja juon teetä. Jääkaapissa on ihana omenajuustokakku odottamassa huomisia vieraita...

6 kommenttia:

jori kirjoitti...

Mieletön tuoli. Starkin läpikuultavat akryylituolitkin ovat ihania, mutta tuossa on sitä jotain. Sanni taidetaan tarvita haaremi suurituloisia miehiä - hih - No ei vaineskaan, mutta kaikki ihanat mööpelit maksaa niin ryökälemäisesti, että ovat tyystiin tavoittamattomissa.

Sanni kirjoitti...

Niin Jori, olen kyllä miehelle tuosta tuolista puhunut, mutta mutta...Se Chost ja Victorian Chost, vai niinkö ne nyt oli, maksavat vajaa kaksi sataa eli ne ovat mahdollisuuksien rajoissa. Helsingissä on Kartellin flagstore Erottajankatu 5:ssä. Sieltä niitä saisi. Eros- tuolikin on ihana, mutta aikas moderni meille. Tuossa terästuolissa on romantiikka modernissa muodossa ja se olisi helppo yhdistää vanhoihin huonekaluihin. Mistä sen haaremin saisi? Niinkuin tämmöinen rehevähkö, kovaääninen, yli kolmekymppinen äitihenkilö??

jori kirjoitti...

Sanni - Samaan sarjaan kuulun ja varsin kovaääninen nauraa retkottaja kaiken lisäksi. Huh huh - ei sellainen pahaksi olisi kun noita ihanuuksia on maailma pullollaan. Kehotan säästökuuriin, mutta meillä ei ainakaan vielä tähän päivään mennessä sekään ole auttanut. TUO ON JUMALALLINEN TUOLI

Haavetar kirjoitti...

Punahattuja on ollut hyvä valikoima Kauppilassa, taimina. - Uskoisin, että ensi kesänä on taas.

Anonyymi kirjoitti...

..en koskaan hätäile tahtoo-kasvien kanssa - ne nimittäin kävelee kyllä vastaan jos ovat tullakseen. Joten pidä silmäsi auki.. etsivä ei löydä, tiedäthän ;)

Usein suomi tulee aina jälkijunassa noiden lajikkeiden suhteen, joten kannattaa vaan odotella niin niitä alkaa putoilemaan. Monia kasveja ei voi siemenestä lisätä kun ovat steriilejä.

Kisulit on kyllä mahdottomia - täällä podetaan kanikuumetta.. voih, mitenköhän tässä käydään..

-kirjautumaton quu

Kmsu kirjoitti...

Ihania kukkia nuo! Anopilta sain punahattujen taimen ja siemeniä. Siemenet taidan kylvää vasta keväällä maahan. Toivottavasti saan ne kasvamaan. Mukavaa, kun kukkivat vielä näin myöhään syksyllä ja pysyvät hyvin pystyssä ilman tukia.