lauantai 6. lokakuuta 2007

Viikonloppua!


Voiko verbenan talvettaa?
Pojan keväällä valitsema tulipunainen verbena on valtavan suuri ja rehevä. Sääli on antaa sen paleltua.
Is it possoble to over winter this verbena?
*

Paikallisen S-marketin puutarhamyymälässä oli ihania kransseja. Menimme ostamaan haravaa, koska en löydä entistä mistään. Olen jättänyt sen johonkin puutarhaan eikä se nyt satu silmään. Minäkö suurpiirteinen?
I found this when we went to buy a new rake with my son. I have left the old one somewhere in the garden and can´t find it!?
*
Minulla on juttu tuolien suhteen. Haluaisin kaikki maailman ihanat tuolit. Tässä työhuoneeni nojatuoli, jota on vähän kissa repinyt. Se on vanhaa Muuramen tuotantoa ja olen sen jo kerran verhoiluttanut. Ihana istua!
I have this thing with chairs. I would have all the lovely, old chairs in the world. This is old one from my working room. It has been attacked by cats a little, but it is so nice to sit on...
*
Ja Lauantai-iloksi:
And for Saturday fun:
Tässä iloinen Kepa äsken rapulla.
Here´s a happy little dog few minutes ago.
*
Retromeininkiä.
Ihana Barbapapa-sadetakki, joka oli minulla lapsena ja pojan uusi kirja. Aika 70-lukuista.
Things from seventies. My old raincoat and my sons new book.

Have a very nice weekend!!

7 kommenttia:

MariaJ kirjoitti...

a)Tykkään kans Verbenasta ja oon kuullut että sen vois saada menemään talven yli viileessä
b)Kattelin ja ihailin ihan samaa kranssia yx päivä, mutta meitin kuistilla ja pihalla viihtyy pikkulinnut jotka nokkis tän alta aikayksikön niin jätin kauppaan.
c)Mäkin ottaisin kaikki tuolit, mutta kun tila ei riitä. Mulla on ollut monena talvena myös nää valkoiset lampaantaljat olkkarissa. Ne on joteski niin ihanat.
c)Onpas sulonen koira!
d)Voi mitä löytöjä olet tehnyt. Olisipa kiva kanssa törmätä vanhoihin lapsuuden tavaroihin.

Inkivääri kirjoitti...

Kivoja juttuja olet löytänyt - verbenasta en tiedä, mutta kannattaa kokeilla, jos on jokin viileä tila.
Mukavaa viikonloppua myös sinulle:)

jori kirjoitti...

Kohta on muuten aikoinaan Kuusirannan emännän mainostama blogipäivä, jonka teemana on ympäristö. Barbabat nimittäin ovat ihan hillittömiä ympäristöaktivisteja. Taidetaan olla samaa ikäluokkaa nimittäin. Muistan varsin hyvin nuo barbababat ja aika hillitön oli myös rosvo rudolf. Ja mitä tuoleihin tulee kuulun vissiin samaan tuolifriikki kerhoon. Autotallissa odottelee jokunen tuoli kunnostusta ja haaveena olisi vaikka sun mitä uusia tuolejakin.

sanni ite kirjoitti...

Kiitos neuvoistanne. Verbena muuttakoot siis viileään jumppasaliin (entinen semmoinen) palargonioiden seuraan. Tajusin vasta tänä vuonna, että minulla on loistavat talvettamistilat. Ei tarvinut asua kuin kymmenen vuotta!

Hyvä, että muillakin on tuoliongelmia.

Jori, olet oikeassa. Barbapapat on ihan greanpeacen miehiä. Joskus tuntuu, etteivät olisi vähän vasemmistolaisiakin, vähän niinkuin Myyrä:) Johan se on minullakin tuo Blog action-banneri. Tekstin sisältöä tässä olen pohtinut.

Kmsu kirjoitti...

Kaunis kranssi! Mainoslehdestä jo sitä katselin ja ihastelin, mutta itse en malttanut sellaista hankkia, kun huolestutti miten kauan mahtaa säilyä.

Mouse kirjoitti...

Oh dear, I feel so dumb not being able to read these comments

But I stopped by to say I love your raincoat!
and the pictures from your garden..

Salli kirjoitti...

Voe mikä kuono on koiralla! Heti tuli pusurefleksi. Vähän kuin meillä kotona :)