torstai 17. tammikuuta 2008

Hepuli

Palaan keittiöön. Minulla on vanhanaikainen ruokakomero ja kaksi korkeaa seinäkomeroa keittiössäni, kuten kunnon vanhassa talossa kuuluukin olla. Minulla vaan tuppaa kertymään komerot ja kaapit varsin rojuisiksi. Tänään puhalsi tuuli. Sain hepulin, siivosin.
Järjesteltyäni komerot, minulle jäi kaksi hyllyä tyhjää tilaa uusille ihanille astioille, joita voin siis hankkia, koska kaapissani on tilaa! Paperoimme oikein hyllytkin.
*
Ruokakomerosta löysin tämän jostain perityn ihanan retron pyykkipussin.
*
Siivousmusiikkina soi PMMP:n Puuhevonen.

Mukavaa Torstai-iltaa!

5 kommenttia:

jori kirjoitti...

utsi mikä pyykkipussukka. Astiakaappiien siivous tekisi meilläkin terää. Mutta tuo kuvaaminen on vaan jotenkin enempi meijän juttu kuin siivoominen. Millaiset arviot heittäisit tuosta puuhevosesta - onko hyvä? Nimittäin se Katie Melua on jäänyt tähän työpöydälle pyörimään oli niin herkullisen kuuloista.

Mary kirjoitti...

Meilläkin soi Puuhevonen (joulusta asti soinut, lakkaamatta :)

Mea, kohta 5v, tykkää kamalasti- tosin se ei ole koskaan tykännyt tavallisesta lastenmusiikista, kun kuuntelee lähes kaikkea Anna Eriksonista Elastisen kautta Jukka-Poikaan :)

Sanni kirjoitti...

Jori: Melua soi mullakin autossa. Pidän fiiliksestä sekä äänestä.

Puuhevonen on laadukasta lastenmusiikkia. Suosikkeja meillä ovat Minä soitan harmonikkaa, Täti-Moonika ja Neljä kissanpoikaa.

Ihanaa kun lapsille laulavat muutkin kuin keski-ikäistyneet b-luokan artistit. Musiikki on oikeasti kunnianhimoisesti tehtyä ja sitä kestää aikuisenkin kuunnella. Ipanapa soi meillä edelleen ja halusin itse hieman vaihtelua hankkiessani PMMP:n.

Lapseni suosikki biisi on tällähetkellä Teuvo, maanteiden kuningas Viikatteen esittämänä, koska se on hänen mielestään "kovaa rokkia"! Pitänee kuunteluttaa pojalla Apulantaa...

Inkivääri kirjoitti...

Kai jätit kaapin oven auki - on niin nättiä hyllyilläsi;)

katriina kirjoitti...

Minä kuuntelen viikonloppuisin keittiössä ruokaa laittaessani Puuhevosta. Se on yksinkertaisesti ihana levy! Meillä tuntuu muutenkin olevan samoja mieltymyksiä, kuten Katie Melua ja Norah Jones, Siri Hustvedt ja Potterit. -Viimeisen Potterin olen säästänyt luettavaksi suomenkielellä, kunhan ilmestyy.