keskiviikko 14. toukokuuta 2008

Kylmää!

Tämän postauksen otsikko olisi voinut olla edellisen (siis taivaan)vastakohta. Kiroilututtaa tämä kylmyys. Sormet jäätyivät kuvatessa.

Zoomilla sain kuvaan Ruttuvaarinkin, joka normaalisti pakenee kameraa salamana.
Laventelit ovat talvehtineet hyvin.

Nuppuja on kaikkialla. Harsot eivät riitä mitenkään suojaamaan kaikkea, mitä pitäisi.
On luotettava , että olemme turvassa pahimmalta pakkaselta täällä mäellä.
Tulppaanien värit ovat ihania. Valkoista, roosaa ja purppuraa.

Tulisikohan kesä tämän viikon jälkeen.
Voi minkä kasvuvimman lämpö saisi aikaan.

11 kommenttia:

jori kirjoitti...

Hyrrrr - täälläkin on niin kylmä ja japanintataret, viini, ja monet pikkutaimet ovat paleltuneet. Ihan harmittaa. Viikonvaihteessa kun pitäisi kaivaa maista hitusen taimia ja puunalkuja mukaan ja lapion varteen voi tuskin tarttua tällaisessa hyytävässä kelissä. Huomenna muuten tulee kiinteistövälityksen miekkoset kattomaan nykyistä taloamme ja huomenna saan avaimet kouluun. En nimittäin ole vielä nähnyt sitä sisältä vaikka kaupat tehdään ensiviikon alussa.

Sanni kirjoitti...

Voi paska, kun kaikki paleltuu! :)Täh, ootko ostanu niinku sian säkissä? Ulkoa se on kyllä ihanan ihana! Oikeestaan ihan sama mitä on sisällä, kunhan ei ole 60-70-luvun remonttia tehty. Semmoinen voi pilata ja mädättää vanhan puutalon ihan helposti.
Pihapiirikin siinä on kuin mun unelmasta. Lampaille ja kanoille tilat muuten...

Eija kirjoitti...

No voi tuota ihanaa Ruttuvaaria. Leventelikin jo hyvässä kasvussa omaani verrattuna. Kyllä sen kesän nyt viikonloppuna on pakko jo tulla.Toivotaan niin :)

Inkivääri kirjoitti...

Auttaisikohan jos kaikki laitettaisiin peukalot pystyyn ja toivottaisiin oikein kovasti sitä lämmintä?!? Tulppaanit ovat ihanoita nuppuisinakin - eivät ole viime päivinä avautuneet uudelleen vaikka sunnuntaina olivat auki. Meillä täällä alavalla maalla piilee ainainen hallanvaara ja on sitä nyt ollutkin...

pioni kirjoitti...

Täällä kans on ollu öisin pakkasta ja päivällä satoi rakeita. Mutta nythän ei voi enää kuin lämmetä?

ANSKUN PIHA kirjoitti...

Viikonlopuksi on luvattu lunta tänne eteläänkin!!! Ei kyllä naurata. Onneksi mekin ollaan täällä mäellä. Mulla ei vielä tulppaanit oikein kuki, muutama vaan. Mustikat taitaa olla jo paleltuneet. Viime yö oli kylmä, alppiruusujen kukat paleltui.

inkivääri kirjoitti...

Laventelit ovat aivan ihania. Niitä haluaisin omalle pihallekin. Viime kesän oli ruukussa semmoinen Ikeasta ostettu yksilö, joka tuoksutti ahkerasti koko kesän. Tuoksu on aivan ihana.
Kylmää on, mutta täällä onneksi pääsääntöisesti kuitenkin oikein aurinkoista. Ehkä hassua, mutta kylmänkin kestän kunhan vaan aurinko paistaa.

Kre kirjoitti...

Söpö Ruttuvaari! Kauniita kuvia sinulla ja ihanat tulppanien väritykset. Laventelin istutin viime syksynä, saapas näkee mitä siitä tulee, vai tuleeko mitään. Joka tapauksessa, toivotaan lämmintä viikonloppua!

laura kirjoitti...

Suloinen Ruttuvaari! Meillä myös on ollut joka yö pakkasta. Ainoastaan parsat ja särkyneet sydämet ovat ottaneet hiukan nokkiinsa, sekä jacmannii- kärhö, joka lähti niin hirmuaikaisin liikkeelle. Mutta uutta pukkaa jo!
Oikeastaan kylmä on ihan kiva, tulppaanit ei vanhene niin nopeasti, ja ehdin niitä viikonloppuna kunnolla ihastelemaan. Kyllä se kesää tekee tämä ilma! Joku sanoi raekuurosta, että "täytyy kylmän tulla alas, ennenkuin kesä voi tulla." :)

Sarppa kirjoitti...

Ihania kuvia...suloinen koiruli

Tyra in Vaxholm kirjoitti...

What have you planted in the baskets Sanni?