perjantai 9. toukokuuta 2008

Voi taivas!

..tai jotakin hyvin lähellä sitä.Ei ole mitään parempaa paikkaa, kuin oma puutarha.Multakuormakin tuli. Voi onnea!

My garden is my heaven on earth! Everywere you look at, you´ll see beauty.

8 kommenttia:

jaana kirjoitti...

Mitenhän me puutarhahullut oikein selvitäänkään talvesta???
Ihania, ihania kukkia!!!

ANSKUN PIHA kirjoitti...

Siis kukkiiko sulla jo oikeesti joku tollanen kukka mikä oli ylinnä??? Mikäs se on? Ruoho on jo osaksi ajettu ja tuli ihana tuoksu!

Sanni kirjoitti...

No se on kyllä vuorenkilpi! Eikö oookin kaunis? Miten sitä ei osaa arvostaa yhtään. Taidan haluta erivärisiä Bergenialajikkeita, kuten Q.

Katson täällä viikon puutarhaohjelmia talletuksesta. Se on mun viikonlopun myöhäisiltojen ohjelmaa.(aika mummomeininkiä) Kaikki Ihanat pihat, puutarhan lumot, edenit ja puutarhaunelmat putkeen kerralla. Aika kivaa!

laura kirjoitti...

Voi ihanuus! Ei toden totta ole parempaa paikkaa!
Aika samoissa aikatauluissa tosiaa mennään myös meillä! Ihana tuo sinun kylmänkukka! Minulla oli viimekeväänä ihana iso tupas sitä, mutta se jostain syystä otti ja kuoli kesällä. Istutin uuden tilalle, ja nyt yksi kukka on aukeamaislllaan. Olet taitava kuvaamaan uudella kamerallasi!

Jaska kirjoitti...

Hienoja kuvia!
Kivaa aikaa, joka päivä jotain uutta puutarhassa!

jori kirjoitti...

Vautsi täällähän kukkii jo somasti. On pidellyt niin kiirettä, että on pamahtanut kuukauden paussi ja on tyystiin pihalla puutarhajutuista. Ja tiedätkö Sanni - pää on pyörällä - rhapsodyllä ja (tiedäthän=))on myös osuutta asiaan. Huh huh. Juu mutta nyt pitää ryhdistäytyä tälläkin saralla

Kre kirjoitti...

Mikä tuo kollaasissa oleva sininen kukka on? Tosi nätti!

TiinaR kirjoitti...

Kauniita kuvia :)