keskiviikko 11. kesäkuuta 2008

Tili tili tom...

..laulettiin meillä tänään ja eilen ja toissapäivänä. Ihanaa, kun on satanut. Juhannusruusussa on satoja ja satoja nuppuja. Kasvit nauttivat vedestä ja minä kasasin kasteluletkut pois rumentamasta näkymiä.
*
En pidä oransseista tai keltaisista kukista juurikaan, mutta tämä tulikellukka? (kasvidementia taas) on jotenkin kiva ja raikas. Se rehottaa Sammakkoprinssin valtakunnassa yhdessä telliman kanssa, joka muuten leviää kuin tauti.
Huomenna peitetään viimeinen kaivokuoppa ja sorakasa katoaa pihamaalta. Myös pergolan pitäisi valmistua, koskapa sain lepyteltyä miehen. Pergolatyömaa jäi vähän vaiheeseen, kun minä menin neuvomaan ja arvostelemaan arkkitehtuuria :)
Tällä sademäärällä ruohonsiemenkin saattaa itää nopeasti.
*

Taimikasvattelun tuloksia alkaa jo näkyä. Onneksi ainakaan tämä lupiini ei ollut keltainen. (Taustalla näkyy se kauhea kasa)
Ajattelin, etten ensivuonna kasvattaisi ollenkaan perennoja siemenestä :) Joopa joo...

3 kommenttia:

ANSKUN PIHA kirjoitti...

Joo ihanaa kun viime yönä tuli vettä kunnolla. Eilen vielä kun pöyhin penkkejä ei ollut kosteaa kun 2cm maan pinnasta. Ja viikonlopuksi luvattu lämmintä, sitten varmaan kasvit kasvaa kohisten. Mulla alkaa uusi penkki valmistua, mutta olen melkein kaikki kasvattanut siemenestä, joten pieniä vielä ovat. Mutta sitten elokuussa pitäisi jo olla kukassaan.

Inkivääri kirjoitti...

Hih, ai teillä on sama juttu - ensin kysytään mielipidettä ja jos se ei miellytäkään saa huomata, että parempi olisi ollut olla sanomatta sitä omaa mielipidettä:) Toivottavasti vähän lämpiäisi, että tarkenisi lähteä kastelukierrokselle, meillä tuli vettä vain vajaat 20 milliä eikä se kastellut kuin pintaa...Kasveja ei kylmyys näytä juuri haittaavan, meilläkin juhannusruusu availee nuppujaan etuajassa.

Anonyymi kirjoitti...

Tuo punainen kukkija on todellakin tulikellukka. Mä en millään muista kukkien nimiä, mutta pikku hiljaa joku nimi alkaa iskostua päähän.