sunnuntai 28. syyskuuta 2008

Have some colour!


Nyt on ulkona aivan ihmeellistä. Niin paljon väriä.Auringossa kylpevä puutarha hehkuu eri väreissä.
Jotkut yhdistelmät eivät hivele värisilmääni. (oranssi, keltainen ja fuksia ei käy)

Mutta luonnossa ne kaikki menevät läpi.

Värisilmää voi testata täällä. Sain ikäryhmässäni 30-39 naiset tuloksen melko hyväksi 24 (0 paras, huonoin tulos 1476) Aika kiva testi.

Tässä vielä Sininen Apina. Ei hajuakaan, miksi näitä teen, mutta kivaa on! Kai nyt ihmisellä pitää Sininen apina olla.

10 kommenttia:

jori kirjoitti...

Mielettömänhieno apina. Tehtailetko noita useinkin. Hitsi kun yllytit väritestiin ja repäisin nollat - woooouuu. Ei vaineskaan katselen tuommoisia työkseni. Mutta komeaa pihallasi on - missä muuten pronssikissa luuraa ja miltä pääsisäänkäynti tänävuonna näyttää?

Sanni kirjoitti...

Noniin, nyt tuli paniikki laittaa pääsisäänkäyntiä. Se ei näytä mielestäni miltään. Juuri tänään ajattelin, että pronssikissa voisi tulla pergolasta pois, sisään. Voi se jäädä rapullekin hengailemaan. Meillä kun ei kissat oikein sisällä viihdy pienen koiraherran takia. Liekö pronssikissa samaa mieltä koiruuden rasittavuudesta.

En minä ole noita elukoita askarrellut kuin eilen ja tänään. Tilasin semmoisen japanilaisen kirjan, jossa niiden malleja on. Tietysti soveltelen niitä mieleisekseni. Taas tekisi mieli tehdä apina :)))

Oi, sulla on absoluuttinen värisilmä. Minä vähän arvasin...

pioni kirjoitti...

Kyllä pitää olla, varsinkin kun on noin söötti.

violet kirjoitti...

"Kai nyt ihmisellä pitää Sininen apina olla."
Aivan huippu lause ja tosi.

jori kirjoitti...

Tervetuloa senkin senkin senkin hengenheimolainen=) Ja lapiot mukaan, jos liikut meilläpäin ja pölyrätit myös. Vai, että mulla muka peliä Kaken kanssa=)

Leena kirjoitti...

Joo, luonnossa on kyllä ihan ihmeellisiä väriyhdistelmiä, jotka jossain muualla häiritsisivät kovasti silmää.

jori kirjoitti...

Sanni - jättihalimus sulle - muakin itkettää kun kaivelen näitä vanhoja biisejä kun ne tuo muistot niin lähelle -

Kristiina kirjoitti...

Heissan! Ihana toi apina! Kyselit muutama päivä sitten säilytysratkaisua pulloille ja puteleille. Meillä on pesuhuoneen katossa roikkumassa sellainen kolmikerroksinen korijuttu metallista. Kätevä ei vie lattialta tilaa, ei ole tiellä ja purkitkin kuivuvat eivätkä ole saippuamömmossä. Raikasta syksyä!
Kristiina

Sammakko kirjoitti...

Voi Sanni! Sain kuulokkeet ja nyt voin ketään häiritsemättä kuunnella musaa. Tuo Dolly Parton ja Jolene on ihan mahtava! Pikku tyttönä sitä kuuntelin, mutta nyt tajuan mistä Dolly itse asiassa laulaa ;) Olipa nostalgiapläjäys, kiitos siitä!

(Mullakin oli ainakin joskus tuollaisen testin mukaan absoluuttinen värisilmä, mutta siitä on about 10 vuotta aikaa, en uskaltanut tehdä uudestaan...)

tinttarus kirjoitti...

Ihania kuvia, luonnon värejä jaksaa ihailla..........aina vaan!

Väriä viikonloppuusi!