perjantai 26. syyskuuta 2008

Lisää aikaa, kiitos!


Minulla olisi hirveä hinku tehdä vaikka mitä. Ommella, neuloa ja virkata...

Laittaa paikkoja järjestykseen, mapittaa ja organisoida...

Remontoida askarteluhuonetta, siivota puutarhaa, silittää pyykkiä...
Paperitöihin ei ole hinkua, mutta nekin on tehtävä.

Millä ihmeen ajalla? Yöt ovat olleet levottomia. Kipeitä selkiä, ripuloivia koiria, painajaisia ja puolikuntoinen lapsukainen. Väsyttää eikä jaksa muuta kuin katsoa sohvalla muumeja näiden kanssa.

Mutta intoa olisi, vaikka mihin!

Ainiin. Miten ihmeessä säilytätte kylppärin pesuainepurnukat ja muut? Haluaisin tyylikkään, puhtaana helposti pidettävän ja käytännöllisen shampoopurnukkaratkaisun. Mistä semmoinen? Nykyinen ruotsalaisen kodinjätin tyylikäs teräskärri limaantuu ja ruostuu ja on vaikeasti liikuteltava ja kiikkerä. Pöh!

Hei Jori, laitoin musalistan tuonne ihan alas. Onkohan se kaipailemasi siellä?

5 kommenttia:

jori kirjoitti...

Ei ooo totta Sanni. Mikä tilkkujen aarrekammio, ihanuuksien tyyssija sinulla onkaan. Njamskis. Eihän noista voi tehdä mitään vaan niitä pitää säilytellä nipussa. Huh miten hienoja. Et ikinä arvaa mitä aamulla tein heti herättyäni. Koiruus oli ripuloinu yön aikana mun sekä nuorimmaisen sänkyyn UGHYÖKYÖKYÖK. Ihan kaamee herätys ja kuus koneellista pyykkiä. Ihmettelen miten edes tuommoista koiraa voi olla. ##¤UGH että sapettaa

jori kirjoitti...

No minäpä täällä taasen. Tuli niin kova oikosulku, että piti palata. Mikä sen jumalallisen naisen nimi olikaan - vähän kuin Janis Joplinin ääni ja tyyli, mutta se joka oli linkitettynä sullakin täällä taannoin=)

Anna kirjoitti...

Meillä on kylppärissä sellainen ohut metallilanka hylly, jossa on kaksi pientä hyllyä. Ja samaa sarjaa saipputeline. Ne laitetaan seinään kiinni imukupeilla. On toiminut hyvin, ostin sen Helsingistä Miguesta muutama vuosi sitten.

Pekka kirjoitti...

Eipä ole siis tekemisen puute kun on paljon hommia vireillä. ;-)

jaana kirjoitti...

Minulla on kylppärissä erillinen omilla jaloillaan seisova (vanhanaikainen) rautainen pyyheteline, jonka alaosassa on taso. Tasolle olen laittanut emalisen vadin, jossa shampoot ym pysyvät nätisti.