torstai 18. syyskuuta 2008

Näyttöshoppaamassa pipo päässä

Kaikki tietävät mitä ikkunaostosten tekeminen on. Mutta miksi kutsutaan sitä, kun kierretään huokailemassa nettikaupoissa ihan vain huvin vuoksi? Näyttöostosteluksi?
Olen harrastellut sitä monena iltana. Jorikin teki niin ja ostikin laillani kankaita.

Minulla on lähiseudulla Pentikin tehtaanmyymälä ja käyn siellä usein. Pentikin muotokieli ja värimaailma mielyttävät minua kovasti. Siellä on nyt aivan ihania talonpoikais-tyylisiä huonekaluja. Pienesineistöä sieltä onkin tarttunut mukaan jonkin verran. Alakuvassa on keittiön ikkunalaudan uudet viritykset pelakuiden siirryttyä talvehtimistiloihin.


Mutta mutta, jos olisi paljon rahoja, ostaisin viivana tämän Driaden tuolin. Suunnittelijanaan on tietysti Philippe Starck. Sen nimi on Miss Lacy :)Ajattelisin myös, että vanhan Amerikanmatka-arkun päällä voisi viihtyä tämä tyystin erilinjainen Yki Nummen Modern Art-valaisin.

Tätä Amy Butlerin kangasta minulla on pieni pätkä.

Ja tätä voisin huolia pidemmänkin pätkän. Jorin keittiöön tulee verhot tämän kankaan ihanaisesta keltaisesta versiosta. Mutta minähän tuinnetusti en keltaista väriä voi kauaa katsella.

Himoitsen näitä Kartellin tuoleja, Starckia taas. Haluaisin ainakin kuusi kirkasta. Tai miksei niitä voisi olla sekalainen värikokoelmakin.

Tämä oli koesovituksessa ja totesin hyväksi. Ensimmäinen onnistunut virkkaustyöni.


Laitoin baskeria kaunistamaan tämän hienon merkin. Minusta tuntuu usein juuri tuolta. Niitä saa täältä.

Tämmöisiä tänään, huomenna toisenlaisia.

1 kommentti:

Taiga the Fox kirjoitti...

Hei,
Onpa mukava blogi. Ja ihania, ihania esineitä. Piti heti lähteä näyttöosteluille :)