perjantai 24. lokakuuta 2008

4

Tulensytyttäjällä on syntymäpäivä.
Neljä vuotta ja yksi tunti sitten olin juuri saanut lapsen, oli sunnuntai. Tärisin leikkauksen jälkeisessä horkassa enkä ollut vielä saanut poikaa edes syliini. Edellisenä iltana isänsä oli huutanut mahan läpi, että " Heti ulos sieltä, tuhma poika. Ei saa vetkutella!" Ei tässä olla sittemmin juuri vetkuteltu vaan vauhti on ollut kovaa... Miten nopeasti aika kuluukaan.
Tässä yksi kakuista. Poika tilasi merirosvokakun ja pitkulaisen vattukakun?! Ne on tehty. Huomiseksi on luvassa vielä Nalle Puh-kermakakku, sillä tämä taitaa tulla syödyksi tänään.


Juhlan kunniaksi saimme uuden Tv-tason. Tässä on vanha...
...ja uusi. Ihanaa, kun mitkään romppeet ei näy.

Nyt juhlimaan! Kaikille tuulisen hurmaavaa perjantaita. Meitä ei nyt myrsky haittaa. Rakennamme junarataa ja syömme vaahtokarkkeja!


7 kommenttia:

Stiina kirjoitti...

Onnea neljävuotiaalle! Hieno kakku! Itsekö teit? Meilläkin tykättäisiin tuommoisesta...

Inkivääri kirjoitti...

Onnea pienelle päivänsankarille sylintäydeltä:) Ja kakku näyttää hienolta ja herkulta, slurps8]

Unelmiin on aina varaa kirjoitti...

Ompa hieno tv-taso, mistä löytyi:)?

Sanni ite kirjoitti...

Kiitos, kiitos! Tv-taso on Vepsäläiseltä miltei puoleen hintaan.

laura kirjoitti...

Vautsi mikä kakku! Onnea nelivuotiaalle! Tästä lähtien ikä on tärkeä osa tutustumista, meidän neljävuotias näyttää joka paikassa ensimmäisenä sormilla että on muuten neljä vuotta. :)
Upea tv- taso!

Myyris kirjoitti...

Myöhästyneet onnittelut nelivuotiaalle. Mahtis hieno kakku, ei tuollaista raaskisi edes syödä. :D Paljon oli taas jäänyt lukemati ja katselemati kun en ole kerennyt koneella istumaan. Mielettömän ihania kuvia niin sisältä kuin ulkoakin. Kaunis kiitos kuvistasi. Ihastuin noihin siun tekemiin öttiäisiin apina ja kisu oikein multimaalisen hellyyttäviä.

TiinaR kirjoitti...

Meillä oli ihan samanlainen kakkukuva! Tyttö on kova Peter Pan fani :)