tiistai 28. lokakuuta 2008

Haluu, tahtoo, himoitsee....

Joulumarkkinointi on alkanut. Sekös sisustajaa, esteetikkoa ja shoppailunhimoista houkuttaa! Meille tuli tänään muutama kuvasto. Eniten huokauksia herätttivät Suuri lelukirja ja Iittala homeshopping.


Minä himoitsen asioita jälkimmäisestä. Nämä myllyt, mustapippuri, valkopippuri ja suola. Myllyjä kyllä on, muttei näin ihania. Collective tools on ihana sarja, ryhdikästä designia.
Jostakin syystä silmääni hivelee myös Ote-lasisto. Lasejakaan ei tarvita.
Ja jos olisi myllyt, niin toki myös viinipullonavaaja.
Sitten jouluhömppää. Lasisia kuusenpalloja! Ihania!
Minä tietenkin haluan nämä! Taikapallot!
Korostan, etten ole tilannut mitään vaikka tilauksen saisi postikulutta ja kivi-tuikunkin kaupan päälle. Mutta voi voi, miten tekisikään mieli. Jos ihan vähän vain...?

5 kommenttia:

Niina ♥ kirjoitti...

Ei oo "torellista" TAIKAPALLOJA noita on ihan pakon pakko saada, siis viikonloppuna hurautankin Iittalaan pällistelemään tehtaanmyymälään josko siellä niitä olisi esillä, se onkin tehtaanmyymälöistä ainoa joka on edes jokseenkin lähellä.. siis jos ei tota ikuisesti lihapiirakalle haisevaa saarioista lasketa mukaan.

Ehlana kirjoitti...

Kun noita valitsemiasi kuvia tutkailin, niin kyllä- lasipallot olisivat juuri niitä, mitä ehdottamasti haluaisin. Yritän kuitenkin kovasti jättää ne hankkimatta.

arleena kirjoitti...

Kiitos sanni puumerkistäsi blogissani. Muistutus tuli tarpeeseen.

Minulla on nuo Hackmanin pippuri- ja suolamyllyt. Aika hyvät, mutta hieman kömpelön raskaat. Ulkonäkö sopii tuohon keittiömaailmaani.

arleena kirjoitti...

PS vielä nuo Ote-lasit ovat raskaat, ehkä lasi on liian paksu. Makuasia.
Oma-laseista tykkään, täytyy miettiä mitä hankisi.

Ilona kirjoitti...

Taikapallot, vau!