lauantai 11. lokakuuta 2008

Punainen lokakuu


Syyskuun väri oli keltainen, lokakuun lienee punainen. Laskeva aurinko luo puutarhaan houkuttelevia valoja.

Sisällä huonekalut vaihtavat paikkaa, rojut järjestyvät ja sisustussuunnittelu käy kuumana.
Tummaa nahkasohvaa on naamioitava vaaleammaksi. Matto puuttuu, valaisin asiat askarruttavat edelleen. Tv-taso menisi kenties myös vaihtoon, jos sopiva löytyisi. Nyt on käytössä Ikean lasiovinen ja haluaisin, etteivät mitkään laitteet ja muumi-dvd:t näkyisi.
Keväällä kävin verhojen kimppuun, nyt on vuorossa muut jutut. Eivätkä ne verhoasiatkaan ihan kunnossa ole. Mikään ei ikinä taida olla kunnossa.

Arvatkaa mitä!?Minulla on makuuhuoneessa tv!! Ja sinkkuelämää dvd:llä ja monta katsomatonta Almodovaria... Sikasiistiä!

3 kommenttia:

Niina ♥ kirjoitti...

Minulla myös kaikki sinkut videolla, niilla toisinaan itseäni palkitsen maratonin muodossa kun oikein rassaa "arki-todellisuus." Kuulostaa ehkä hassulta mutta olisiko tv-tason ovet sellaiset joihin saisi laitettua "verhot" sisäpuolelle jostakin kauniista kankaasta.

jori kirjoitti...

Dämit - tosiaan, meillä on joku ihmeellinen yliluonnollinen vire täällä. Vuoroin kansa lakoo ja itkee ja vuoroin nauretaan niin et tupa raikaa =) Juuh siis se kirjaprokkis tarttis rahoitusta, et saatais otettuu kovakantinen 1000kpl painos oikeen myyntiin, kokeilumielessä. Siis mä oon ihan hurahtanut, pimahtanut ja ties mitä ja syy on Rhapsodyn;)

Joo se on Lancashire heeleri. Hankittiin kun on paimenkoira ja pysyy nurkissa vapaana, ei hauku kuten muut pikkukoirat ja on pieni ja kätevä. UGH. Haukkuu niin et ei hetken lepoa saa, karkailee niin ettei kiinni saa, nukkuu sängyssä peiton alla kun on niin kätevän kokoinen ja muutoin on kyllä kelpo koiruus - meidän oma Armas

Jes hyvä kun muistutit formverkista .

Lucy Corrander kirjoitti...

Hello

I am sorry I don't speak Finnish.

However, I have enjoyed looking at some of your photos.

Best wishes

Lucy Corrander
PICTURES JUST PICTURES