maanantai 24. marraskuuta 2008

Myrsky


Juuri, kun eilen saimme piparit uuniin, meiltä meni sähkö. Piparit kypsyivät jälkilämmöllä ja me sytyttelimme kynttilöitä.

Lapsi ja isotätinsä tarkastelevat hämärtyvää pihaa. Liikkuvatkohan tontut tuommoisessa myräkässä ollenkaan? Ajattelimme ryhtyä porukalla ihan tuhmiksi, koska keli olisi tontuille varmasti liian huono. Lapsi ei kuitenkaan uskaltanut ottaa riskiä ja olimme kaikki kiltteinä vaan.

Pimeä syveni nopeasti ja kovan tuulen ansiosta talokin hieman viileni.

Leikimme kameralla haamuntekokuvaamista ja kuuntelimme tuulen hurjaa meteliä.

Sähköt palasivat 1,5 tunnin kuluttua. Pahin myrsky taitaa olla ohitse. Voi, kunpa lumi pysyisi!

Niin, ja Jori, on mulla ne pallot!

5 kommenttia:

Kre kirjoitti...

Viisas lapsi, ei sitä kannata joulun alla alkaa riskeeraamaan! Meilläkin oli myrsky eilen, mutta sähköt olivat paljon pidempään poissa. En edes tiedä, milloin ne palasivat. Vähän aikaa on ihan mukavaakin olla pelkän kynttilän tai öljylampun valossa, kun tietää, että sähköt tulevat takaisin.

jori kirjoitti...

Ei oo totta nyt oon kyllä vähän kateellinen =) Tahtoo kans noi pallukat. Myrskyt ovat ihania ja sähkökatkot salaperäisen rauhoittavia. Mikäköhän noita muksuja vaivaa =) Meilläkin minä ehdottelen kaikkea pientä kujetta ja ilkikurisuutta ja ne pistävät ruotuun oitis.

ilu kirjoitti...

Laittaisitko langoista mulle s-postia?

ilu@handu.fi

Miia kirjoitti...

Taidan olla ensi kertaa täällä ja voi miten kauniita kuvia ja kivoja juttuja täältä löytyykään. Ihania nuo illanhämyssä otetut kuvat. Teillä on ollut tunnelmallinen ilta sähkökatkoksen keskellä. Iloisia jouluvalmisteluja toivottelen sinulle.

Ilona kirjoitti...

Sulla on noi pallot!!! Mulle ja! :)

Siis en yhtään ole joulukoristetyyppiä, mutta nuo vois olla.